Weras sommerplaner og feriehår

Weras sommerplaner og feriehår

Under sommeren bruker jeg vanligvis tilbringe mye tid på min families sted på landet en time nord mot Stockholm, men i år kommer jeg faktisk til å være største delen av sommermånedene i byen, og det krever jo litt mer anstrengelse stilmessig.

Blir sommeren så varm som jeg håper på (og regner med!) ser jeg for meg at jeg kommer til å gå rundt sommer-Stockholm i lange maxi-dresses, store solbriller og ett naturlig fall i håret. Vanligvis skaper jeg mitt fall med mitt absolutt favorittprodukt fra ghd, den hvite platinum styleren. Jeg elsker den fordi den er god til både å rette håret og gjøre glamorøse lokker. Men, på sommeren skifter jeg faktisk ut min platinum mot en ghd classic wave wand istedenfor for å få en litt mer bohemsk look som jeg synes passer godt til sommermånedene.

Som regel avslutter jeg alltid med å bruke ghds Smooth & Finish Serum. Håret mitt er av veldig tørt og frissy kvalitet og blir lett veldig slitt av solen på sommeren. Uten serum kan jeg ikke ”temme” lokkene og looken blir ikke så elegant som jeg vil ha den. Å avslutte med et serum er definitivt noe jeg anbefaler alle med tørt hår, noe nesten alle har på sommeren. Den her naturlige bohemske looken tenkte jeg også satse på til «midtsommar» når man ikke vil at frisyren ska ta for mye fokus fra den fine blomsterkransen man har i håret.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar