Wera om å være brunette, ha skandinavisk afro og nyvasket sengetøy

Wera om å være brunette, ha skandinavisk afro og nyvasket sengetøy

wera, ghd sverige

Den kommende tid vil vi lage ett mini intervju med oss 3 jenter, som arbeider med bloggen. I første omgang skal du  hilse på Wera, som til daglig sitter på våres ghd beauty kontor i København. Wera er født og oppvokst i Stockholm, og har de sidste 3 år bodd på Frederiksberg. Hun reiser jevnlig til Sverige for å besøke sin familie og venner. Hun er alltid smilende, faktisk så smilende at hun på veien har lært å legge ansiktet i mere fashion folder, når vi skal skyte bilder og guides. Ellers er hun en liten solstråle og vi har det gøy med å snakke svensk/dansk på kontoret, det er altså gøy at noen ord er så like og andre er så forskellige, eller hur? ;). Jeg har spurt Wera masse spørsmål, les med her.

Din hårtype?

Ett stort krusete krølleri! Jeg pleier å si at jeg har en skandinavisk afro ;).

3 ord som beskriver deg?

Fjollete, emosjonel og direkte.

Hvem har du «hair envy» over?

Min venn Isabella har det tykkeste, lengste, mest velpleiede hår jeg noensinne har sett!

Hva er din mest hyppigste overspringshandling?

Tv-serier! Min favoritt akkurat nå er sesong 3 av broen, den er så god.

Hvem er din Beauty Hero?

Min mor, fordi jeg kjenner ingen som passer så godt på sin kropp som det hun gjør.

Ditt favoritt ghd produkt?

Det er absolutt den nye platinum styler, den er enkel å lage krøller med uhh eller det er også min ghd Aura hårføner, som sparer meg masse tid! Den tørker rett og slett mitt hår fortere. (Selvom jeg trenger å øve meg litt for å kunne gjøre den perfekte blowout).

Hva er ditt go to beauty look hvis du skal til fest eller på date?

Klassiske krøller, som jeg lager med min styler, min makeup holder jeg relativt nøytral. Hvis jeg bare kan ordne mit hår, så er det nesten så jeg kan gå usminket av sted. Men jeg kan godt like ett par røde lepper!

Har du hatt en «crazy» hårperiode?

Hmm .. Jeg skulle ønske jeg hadde noe morsomt svar, men det villeste jeg har gjort er nok da jeg ble overtalt til å prøve livet som brunette. Jeg likte resultatet, men følte at det krevde mye styling, før jeg følte meg godt tilpass, så etter ett halvt år var jeg tilbake som blondine.

Hva er lykke for deg?

Å være nyforelsket, kravle inn i nyvasket sengetøy, drikke vin med noen man er glad i, følelsen etter hard trening, spille mahjong, familiemiddager, skrive flow, danse med sine beste venner. Plukke sopp.

Hvilken look eller frisyre vil du gjerne prøve?

Jeg synes, det er sååå pent med en litt lengre page, dessverre passer det ikke helt til min hårtype.

Ditt yndlingssted i København?

Falernum på Værnedamsvei, en super hyggelig vinbar på Frederiksberg.

Hva er din yndlingssang for tiden?

Supergirl – Alle Farben Remix

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar