Vivi Pilgaard min ghd look – Side swept waves & flette

Vivi Pilgaard min ghd look – Side swept waves & flette

Vi må først starte med å gratulere Vivi som akkurat har født en sønn! Innen det skjedde var hun forbi oss og laget denne super kule looken på Wera. Inspirert av Cara Delevingne’s look, sett på den røde løper. En kul twist av den klassiske Hollywood side swept frisyre, som får kant med fletter og smokey eyes. Vivi Pilgaard er både hår og makeup artist, og gjør masse mote photoshoots, kampanjer og fashion shows. Vi er også så heldig at Vivi er på ghd’s kreative team, og du kan også lese med på Vivi’s egen blogg her og instagram her.

Vivi’s guide til Side swept waves & flette

Start med å børste håret godt igjennom, hvis du som Wera har krøller, kan du evt. glatte det først. Deretter lager du en sideskill og setter noen hårklemmer fast i den ene siden. Nå skal vi lage to cornrose fletter i den ene siden. Start med å dele håret opp i to seksjoner. Ta den ene seksjon og start som om du skal lage en alminnelig flette. Men den skal holdes stramt inn til hodet. Når du har flettet en gang, tar du en liten tott med hver gang, inntil du når helt ned til baghodet. Deretter fletter du resten som en alminnelig flette, Bruk gjerne noen små gjennomsiktige strikker til sist.

Så har vi kommet til den andre siden! Her bruker jeg Classic Wave Wand, den lager flotte Hollywood waves. Jeg sprayer først med Curl Hold Spray, som også inneholder heat protection. Deretter tvinner jeg en seksjon av gangen rundt om staven. Jeg lar håret kjøle helt, før jeg børster det igjennom med Oval Brush, som har naturhår. Jeg mixer Smooth & Finish Serum og Straight & Tame Cream, som jeg påfører på spisserne, for å samle bølgene. De to flettene pinner jeg ut til siden, under håret så de ikke synes. Jeg har gitt Wera smokey eyes og nude lepper, for å holde det enkelt og cool.

Det har Vivi brukt:

1Kommentar

Skriv en kommentar