Visste du at hårbørsten din også skal vaskes?

Visste du at hårbørsten din også skal vaskes?

børste

Det er ikke alle som er klar over det. Men hårbørsten din trenger også til en kjærlig hånd en gang i mellom. Det er viktig å holde hårbørsten din skinnende ren, fri for støv, olje og andre styling produkter. Det samler  seg mellom børstehårene og gang på gang grer du det frem og tilbake i ditt rene hår. Her er våres guide til å holde hårbørsten din ren og håret ditt glatt! Det tar ikke så lang tid og du kan lett tilføye det i din beauty rutine, når du f.eks. skal vaske dine makeup koster. Denne guide er basert på våres Paddel Brush.

1. Pointy

Start med å finne en blyant, kam eller annet med en spiss ende. Stikk den spisse ende inn mellom børsten og det oppsamlede håret. Trekk forsiktig oppover, inntil du kan merke at hår begynner å løsne opp. Hvis det er nødvendig, bruk en liten saks og klipp gjennom midten av håret, for å fjerne det fra børsten din. Vær ekstra forsiktig, for å unngå å klippe i noen av børstehårene. Fjern deretter hårrestene.

2. Scrub it

Nå skal børsten renses forsiktig! Vi anbefaler ikke å sette børstene i bløt – det er de ikke designet til. Hvis din børste er fylt opp med mye hårolje, voks eller annet smuss som sitter godt fast, trenger den en grundig rensning. Bland en kopp vann med 1 tsk. mild shampoo. Miks det godt sammen og ta deretter en tannbørste og skrub inn mellom børstehårene, hvor fett og smuss sitter fast. Sørg også for å rense den ytre kanten av børsten.

3. Wash and go!

Nå er der bare igjen å vaske børsten grundig for å bli kvitt med alt det overflødige smuss og såpe. Skyll børsten under varmt vann og la den lufttørke. Så er børsten din nesten som ny! Det gjør en kjempe forskjell for håret ditt og hodebunns sunnhet.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar