Visste du at du kan lage krøller med din ghd kam?

Visste du at du kan lage krøller med din ghd kam?

ghd’s kammer er nemlig laget av carbon fiber og kan motstå varme, derfor kan du bruke de sammen med din styler! Her har jeg laget krøller med De-tangling Comb, som utover å være god til å gre krøller igjennom, kan den brukes i dusj sammen med din balsam, så er den fantastisk til å lage krøller med.

Sånn gjør du:

Spray ditt hår med curl hold.  Twist håret så det samles og tvinn det rundt om kammen. Hold din styler på i ca. 10 sekunder og ta håret ut, her er det bra å bruke ghd V Gold Max styler, da den får store områder med. La krøllen kjøle ned før, du begynner å gre den igjennom.

Det tar litt lang tid, hvis du har mye hår, men til gjengeld blir det super flott! Når du har nådd hele veien rundt, grer du lett håret igjennom og klemmer litt Smooth & Finish Serum i. Krøllene holder lenge og blir super bouncy.

Vær obs på at det ikke er alle kammer, som ghd’s som kan tåle varme.

Det har jeg brukt:

ghd Curl Hold Spray

ghd De-tangling Comb

ghd V Gold Max styler

ghd Smooth & Finish Serum

 

1Kommentar
  • […] Du tenker kanskje, hvad bruker man en kam til nå til dags? De-tangling Comb er en bred tannet kam og er spesielt god til krøllete hår! Hvis du har krøller, kjenner du sikkert problemet. Når du grer det igjennom med en alminnelig børste, børstes dine naturlige krøller ut. En bred tannet kam skiller krøllene fra hverandre, uten å «ødelegge» definisjonen på krøllene dine. Den er også super god til å fordele hår kuren din, da den sliter minst mulig på det skrøpelige våte håret. Du kan også bruke den sammen med din styler, da den er varmerebestandig, se de krøllene jeg har laget med den her. […]

Skriv en kommentar