Victoria om å bleke øyenbryn, platina blondt hår og fletter

Victoria om å bleke øyenbryn, platina blondt hår og fletter

Bloggeren Victoria Louise kommer fra Oslo, hennes interesser er reise, fashion, interiør og en sunn livsstil. For tips og daglig oppdatering kan du sjekke ut bloggen hennes her. Nedenfor forteller hun om sitt favoritt sted i Norge, en crazy hår periode og hennes go-to-beauty-look.

Hva er det første du gjør om morgenen?

Det første jeg gjør om morgenen er å tre inn i tøflene mine som står ved siden av sengen, setter på en kaffekopp og tusler inn på badet for å ordne meg for dagen.

Hva er det beste beauty rådet du har fått?

«Less is more» prøver jeg å holde meg til uavhengig av hva det er. Noen konkrete råd har jeg ikke fått, men etter hvert som jeg har blitt eldre har jeg lært å kjenne min egen hud, hva jeg foretrekke av produkter og sminke og hva som passer best til meg. Jeg prøver å drikke rikelig med vann hver eneste dag, samt sover aldri med sminke!

Hvem er din beauty hero?

Det må nesten bli Carli Bybel. Hun er helt fantastisk dyktig når det kommer til sminke og jeg finner masse inspirasjon fra videoene hennes. Både når det kommer til sminke metoder men også skjønnhets tips. I tillegg er hun skikkelig skjønn og «edgy».

Hvem har du «hair envy» over?

Denne var litt vanskelig ettersom det finnes så mange med fantastisk hår. Jeg må dog innrømme at jeg alltid har hatt sansen for Lily Aldridge sitt hår, spesielt «ombre-looken» hennes.

Hva er lykke for deg?

Lykke for meg er så mangt! Å være med familien, gode venninner, kjæresten min. Lange gåturer langs vannet sammen med mine firbente, eller sene grill kvelder med gode venner. Jeg vil si jeg er ganske lykkelig, har en fantastisk jobb, fin familie og gode venninner. I tillegg har jeg en fantastisk samboer og to herlige hunder, som gjør hverdagen ti hakk bedre hver eneste dag.

Hvilken look eller frisyre vil du gjerne prøve?

Fletter! Det florerer rundt på sosiale medier av jenter med fantastiske fletter. Jeg skulle gjerne lært meg et par av de selv, for jeg synes det er så fint!

Ditt yndlingssted i Norge?

Hvaler, uten tvil. Det er mitt ferieparadis!

Har du hatt en «crazy» hår periode?

Huff, ja. Da jeg var yngre gikk vel samtlige blondiner gjennom den samme perioden hvor håret skulle være så hvitt som overhodet mulig. I tillegg bleket jeg øyenbrynene mine i tilsvarende farge. Jeg skjemmes over bildene og er glad de fleste er slettet for godt.

Når hadde du sist et wow-øyeblikk?

Det husker jeg ikke. Det hender jeg får en skikkelig wow-følelse når jeg møter på nye mennesker som overrasker meg og som tar meg med «storm». Mennesker som har mye godhet i seg og som utgjør en forskjell samt har ben i nesa! Slike mennesker ser jeg opp til.

Hva er ditt «go-to-beauty look» til en date eller fest?

Jeg elsker konturering og gjør det selv hver eneste dag. Min «go-to beauty look» er omtrent den samme som hverdags looken, men med litt sterkere øyensminke. Brune toner, eyeliner og markerte bryn er virkelig hot og jeg har prøvet meg på flere varianter. Har slått meg til ro med et  palett i bruntoner og da er det gjerne disse det går i hvis jeg skal på date eller fest. Her kan jeg anbefale Carli Bybel, hun har nemlig laget en «how to» video, hvor hun viser øyensminken sin i nettopp denne looken.

Hva er din yndlingssang for tiden?

Jeg er fremdeles ikke helt ferdig med Justin Bieber sitt nye album «Purpose», annet enn det går Fast Car – Tobtok (Original Mix) på repeat her hjemme.

 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar