Velg den riktige pannelugg til din ansiktsform

Velg den riktige pannelugg til din ansiktsform

bangs

Pannelugg er en frisyre som finnes i mange forskjellige varianter. Det er forskjellig hvilken pannelugg du bør velge, alt etter hvilken ansiktsform du har. Vi guider deg gjennom pannelugg frisyrene, som passer godt til de forskjellige ansiktsformene.

1. Firkantet ansikt

Her skal panneluggen myke ansiktet ditt opp og vi anbefaler at du får laget et lett og avrundet pannelugg. Hold deg vekk fra den helt rette og skarp klippede panneluggen, som kun vil gjøre trekkene dine enda mere kantete. Tenk istedenfor på å få en mere casual og lett pannelugg, som komplimenterer ansiktet ditt.

2. Hjerteformet ansikt

Et hjerteformet ansikt kan være litt tungt på toppen og ha en mer spiss hake. Trikset er å få harmonisk balanse med panneluggen. Sideswept eller en mere pjuskete pannelugg, vil kle denne ansiktsformen kjempe flott. Bruk evt. Creative Curl Wand for å gi håret bevegelse.

3. Ovalt ansikt

Et ovalt ansikt kan bære det meste! Men alt etter om du har en lav panne eller en høy er det forskjell. Hvis pannen din er lav, kan du med fordel velge en super kort pannelugg, som vil få pannen din til å virke høyere. Hvis du i motsetning har en høy panne, er det en god idé å velge en lengre pannelugg. Her kan du enten velge en sideswept look eller dele det på midten og satt ut til siden. Det vil få pannen til å virke kortere.

4. Rundt ansikt

I motsetning til det firkantede ansikt, så har det runde ansikt bruk for mere kant! Noen pannelugg frisyrer vil få det runde ansiktet til å se rundere ut. Derfor skal du be frisøren din om en mere grafisk look. Det vil kle deg godt med en rett og skarp klippet pannelugg. Glatt det helt med Platinum styleren, så du får den knivskarpe looken.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar