Vårrengjøring av hårproduktene dine

Vårrengjøring av hårproduktene dine

Når sommeren nærmer seg, er det et perfekt tidspunkt til en grundig vårrengjøring av garderoben. Men det er ikke kun garderoben som trenger en vårrengjøring. Hårproduktene dine kan med garanti også ha godt av en gjennomgang, så du er helt klar til å skjemme bort håret ditt med de riktige produktene, når varmen kommer for alvor til Norge! Les med her, hvor vi guider deg igjennom hvordan du enkelt kan få ryddet ut og gjort hårproduktene dine rene igjen.

Organiser

Har håret ditt bruk for de samme produktene om sommeren, som om vinteren? Hvis ikke, så er det ingen grunn til å ha alle hårproduktene dine stående fremme. Bytt rundt, så du kun har de produktene du bruker ofte stående fremme, og legg de andre bort, til du får brug for de til vinteren. Det vil gjøre det enklere for deg å finne det produktet du skal bruke. Men behold de produktene som helst skal brukes hele året rundt som varmebeskyttelse og en arganolje, så håret ditt holder seg sunt og glansfult!

Kast ut

Er det noen av produktene dine som har en overskredet utløpsdato? Ut med dem! Det er ingen grunn til å gjemme produkter som er for gamle. Det samme gjelder de produktene som du har hatt i 1-2 år, men aldri har fått brukt. Hvis du ikke har brukt det i det året det har stått hjemme på hyllen, så er sjansen for at du noensinne får bruk for det nok veldig liten.

Hovedrengjøring

Stylerekrøllejern og hårbørster har også behov for å bli gjort rene. Rens dine stylere med en fuktig klut, så du fjerner rester av hårprodukter og annet smuss som f.eks. kan sitte på platene i rettetangen. Det er viktig å huske at du ikke må bruke for mye vann på rette- og krølltengene dine, så la være med å dyppe det i en bøtte vann, da det vil bli ødelagt, og sørg alltid for at ledningen ikke er satt til stikkontakten. Børstene dine kan du rense med varmt vann og en rensende sjampo. Etter å ha renset børstehodet, lar du bare børsten din lufttørke, og så er den så god som ny neste gang du bruker den!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar