Valentine’s Day beauty guide – To looks til din date

Valentine’s Day beauty guide – To looks til din date

Nå som Valentines Day er rett rundt hjørnet er det sikkert mange der ute som allerede har begynt å tenke litt på blant annet antrekk, hår og makeup. Derfor har jeg laget en beauty guide, så du kan få noen tips, hvis du f.eks skal på date med kjæresten eller har andre hyggelige, romantiske planer og vil være ekstra fin :).

Til en Valentines date er det super fint med øyenskygger i f.eks brune og champagne fargede toner, gjerne med glimmer. Det kler alle øyefarger og gir et elegant look. En flawless hud med masse glød er også et must! På Wera valgte jeg å lage to forskjellige looks, først en romantisk look med nude lepper og krøller i håret. Jeg sprayet først håret med curl hold spray, deretter krøllet jeg håret med classic wave wand og når krøllene hadde kjølt ned gredde jeg de igjennom med fingrene. Til slutt sprayet jeg over med final fix hairspray. Voilà du er klar til en romantisk look!

På look nummer to ble det Valentine’s inspirerte lepper i rødt og rosa, håret satt jeg opp i en litt messy, løs hestehale. Leppene har jeg laget en diskret ombre. Det vil si at jeg har brukt rosa leppestift i midten av leppene og rødt rundt. På den måten får du ekstra fokus på leppene med to nyanser som er blandet sammen. Denne looken laget jeg ved å først dele håret i tre deler, en bak som du setter i en hestehale og en del på begge sider foran. Når du har satt en strikk i delen med hår bak, tar du håret fra den ene siden og legger over strikken på hestehalen og det samme med den andre delen sånn at de krysser hverandre. Så fester du de to delene med en hårspenne på undersiden av hestehalen. For å få den messy looken drar du bare forsiktig i håret der du ønsker. Dette er en fin look hvis du gjerne vil ha fokus på ansiktet og kan godt like en mer cool Valentine’s look.

Uansett hva du skal på søndag håper jeg dere får en fantastisk Valentine’s Day fylt med masse kjærlighet!

 

1Kommentar

Skriv en kommentar