Uken som gikk på ghd’s Beauty kontor

Uken som gikk på ghd’s Beauty kontor

Eller faktisk de siste par uker som gik :). Det er så deilig å ha besøk på kontoret! Her er en liten utplukk av noen av de gjestene som har vært innom. Laura og Maria var innom på søndag og laget ett par makeup guides og jeg fikk meg en beauty snakk med dem, som snart kommer på bloggen.  Fra våres danske HQ i Aarhus var det deilig å se Ditte og Camilla til en business lunsj, det er forresten kjempe fint ved Orangeriet i Kgs. Have, hvis noen av dere ville få lyst på ett tips til en lekker lunsj.

Irina var også forbi og så på noen av våres nyheter, det kommer snart noen spennende ting og saker på hennes YouTube. Julie og Camilla var også forbi og gjorde seg klar innen ett bloggerevent, jeg fikk i farten laget ett intervju som dere også snart kan lese. Key makeup artist for Lancome i skandinavia, Henrik Steen kom også forbi, og vi gleder oss til å ses snart igen.

I dag har vi faktisk hatt en spennende og en litt morsom photo shoot på kontoret, stay tuned for mere info! Vi ønsker dere alle en deilig fredag. Wera og jeg drar til ELLE & DIG på søndag, ses vi?

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar