Trudes sommerlook – Bronze nyanser og bølgete hår

Trudes sommerlook – Bronze nyanser og bølgete hår

Jeg elsker en flott, glødende hud og bronze nyanser når jeg skal legge makeup. Nå på sommeren synes jeg det er ekstra fint, spesielt når man har fått den naturlige solbrune huden. Nøkkelen til en en flott makeup ligger i basen, hvordan huden ser ut har alt å si for resten av sminken. Derfor fokuserer jeg alltid ekstra godt på huden. For å få den glødende effekten kombinerer jeg to highlightere å bygger den opp, først en krem highlighter og så en i pudderform.

I sommer er det super hot med brun og glødende hud og gjerne med øyenskygge i bronze nyanser. Noe som utmerker seg spesielt både på catwalken og i magasiner, er glossy øyelokk! Når jeg var ferdig med å legge hele makeupen, tok jeg en lett, blank gloss og dabbet forsiktig på øyelokket. Det gir en frisk og dewy look. Til denne looken synes jeg det passer best med ganske nøytrale lepper, så jeg avsluttet med en lys lipgloss.

Når det kommer til håret, så kan jeg best like det litt tilfeldig og messy. Her har jeg brukt Classic Wave Wand for å få store og løse bølger. Når de hadde kjølt ned gredde jeg forsiktig gjennom med Oval Dressing Brush, før jeg avslutter med Final Fix Hairspray, for å gi mer tekstur og et bedre hold.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar