Trudes festival look – Boho cool med fletter og sølvringer

Trudes festival look – Boho cool med fletter og sølvringer

festival hår

piercing hair, festival hår

Denne festival looken fikk jeg inspirasjon fra da jeg så Bik Bok var på Coachella og hadde laget boxer braids på en blogger og festet små sølv ringer i flettene. Jeg synes det var super kult og ville lage en lignende look. Denne looken gir en litt bohemsk følelse og akkurat nå er den boho stilen veldig trendy og jeg er en stor fan.

Sådann gjør du:

Jeg startet med å spraye håret med heat protect spray før jeg krøllet det med classic soft tong, ikke for å gi kjempe masse krøller, men heller lette krøller med naturlig fall. Etter krøllene hadde kjølt ned gredde jeg håret gjennom med oval dressing brush så krøllene ble mer samlet. Deretter laget jeg en sideskill før jeg begynte å lage en flette på den ene siden. Fletten festet jeg med en gjennomsiktig gummistrikk. Så festet jeg sølvringer i fletten hele veien nedover. Jeg brukte også litt final fix hairspray for å gi litt mer volum og hold til håret. Jeg elsker glitter og stener som en del av sminken til denne looken og synes det er så fint å plassere noen rundt ved øynene, det er heller ingenting som passer bedre på festival i år. Jeg festet tre stener nedover der jeg vanligvis ville lagt highlighter og så tok jeg to små gull stener som jeg plasserte innerst ved øynene.

Liker du boho chic stilen, så er dette en perfekt look for deg :).

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar