Trudes festsminke og hårguide

Trudes festsminke og hårguide

Er du en som liker å pynte deg litt ekstra til festlige begivenheter, hvor du vil ha litt mer glam makeup og hår? Jeg har laget en go-to festlook med markerte øyne og glamorøse krøller, les med og kanskje får du noen nye tips til neste fest!

Makeup

1. Jeg begynner alltid med å sminke øynene før jeg legger basen, for det hender at øyenskyggen kan drysse ned på huden og det er ikke så gøy å bli helt sort under øynene når foundation er på plass. Det er lurt å legge en primer på lokket før du begynner med øyenskyggen. Det vil nemlig både se bedre ut og holde seg bedre utover kvelden. Jeg starter alltid med en lys skygge som en base, før jeg begynner med mørkere farger. Jeg la en brun tonet skygge i globallingen og deretter la jeg en mørkere brun farge i ytterkanten på øyet. Fra midten av øyet og innover, brukte jeg en lysere skygge med shimmer. Husk alltid å blende ut skyggene, så det blir fine overganger. For litt mer markerte øyne la jeg en sort eyeliner med en liten vinge.  Når det kommer til eyeliner på våtlinjen under øyet kan du velge å bruke en sort, for å mer intense øyne. Eller du kan gjøre som jeg har gjort her og legge en nude farget liner, det gir nemlig øynene et litt mer åpent blikk. Jeg avsluttet med mascara og et par punktvipper i ytterkanten av øyet.

2. Start med å preppe huden ved å legge på en primer, den vil både jevne ut huden din og sminken vil holde lengre. Legg deretter på din favoritt foundation og litt concealer under øynene. Jeg er super fan av min rosa Beautyblender og bruker den alltid når jeg legger foundation. Jeg synes foundation smelter mye bedre inn i huden og den gir en flott finish. Her har jeg lagt en lett contouring for å fremheve blant annet kinnbenene og for å gi litt varme til ansiktet. Jeg har også brukt en rosa tonet blush for å få friske eplekinn. Jeg elsker glødende hud, så til slutt gikk jeg over med highlighter fra Anastasia Beverly Hills Glow Kit. Highlighter legger jeg på kinnben, amorbuen, neseryggen, brynbenet og inne ved øyekroken.

3. Helt til sist sprayer jeg min Urban Decay All Nighter Makeup Spray, så holder sminken min hele kvelden!

Hår

Siden mitt hår naturlig er ganske flatt, elsker jeg å krølle det og gi det mer volum. Her startet jeg med å spraye håret med curl hold spray, som gjør at krøllene mine holder mye lenger. Deretter gikk jeg i gang med min favoritt krølltang classic wave wand og laget store krøller. Hver del med hår som jeg krøllet satt jeg opp med en hårspenne og når alt håret hadde kjølt ned, tok jeg spennene ut. Dette gir masse volum og du får flotte, bouncy krøller. Jeg brukte fingrene til å gre forsiktig i krøllene. For litt mer volum brukte jeg narrow dressing brush til å tupere lett på håret. Når jeg skal på fest vil jeg at frisyren skal holde litt lengre enn kun til døren, så til sist avsluttet jeg med en god omgang hårspray:).

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar