Trudes beauty reise favoritter

Trudes beauty reise favoritter

G26

Det finnes noen produkter man bare ikke kan glemme igjen hjemme når man skal ut å reise. Når jeg skal på strand ferie i sommer er det enkelte produkter som jeg allerede vet skal bli med.

Hudpleie produktene mine skal selvfølgelig med, det er super viktig å rense huden godt etter en dag på stranden med solkrem, sann og saltvann. Det er også veldig viktig med masse fukt til huden, så både nattkrem, dagkrem og øyekrem er alltid med. Som makeup artist har jeg veldig masse sminke liggendes, men jeg har også alltid med meg mer sminke enn det jeg egentlig trenger. Jeg har så mange favoritt produkter, så jeg synes det er greit å ha med et godt utvalg av alle favorittene mine.

Nå til sommeren er min nye blush «Taj Mahal» fra NARS en ny favoritt. I motsetning til de fleste av mine rosa tonede blusher, er denne oransje og den er så utrolig fin. Spesielt til en frisk og solbrun hud. Jeg har også fått en ny favoritt til leppene. Jeg har fra før Clarins sin Instant Light Natural Lip Perfector i fargen 02, men forrige dagen kjøpte jeg den i fargen 01 og den er så utrolig fin, elsker rosa tonen i den. En annen stor favoritt er Benefit sin «watt`s up» highlighter, den gir en super fin glød til huden og jeg bruker den så og si hver eneste dag.

Det er viktig med fukt på kroppen også, ikke kun ansiktet. En av mine favoritter er Dove DermaSpa Goodness Silky Body Oil, den gir fukt og gjør kroppen super shiny og det er ekstra fint på solbrun hud. Når det kommer til hår synes jeg det er viktig med gode produkter, spesielt når jeg skal på strand ferie. Så på ferien min skal jeg ha med heat protect spray, den bruker jeg alltid før jeg føner eller krøller håret. Final fix hairspray skal selvfølgelig med, jeg vil jo at krøllene mine skal holde. Jeg bruker alltid en olje i håret etter jeg har dusjet og den er virkelig et must på en solferie. Det siste hårproduktet jeg vil ha med er Advanced split end therapy, den vil redde meg mot tørt og solskadet hår og gi meg sunt og skinnende hår.

Husk også å delta i våres store reisekonkurranse, om et gavekort på 15.000,- !

TRYKK HER FOR Å KOMME VIDERE TIL REISEKONKURRANSEN.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar