Trudes Beauty guide: Nelly goes to Cuba inspirert makeup og hår

Trudes Beauty guide: Nelly goes to Cuba inspirert makeup og hår

Jeg er alltid like imponert over Nelly sine flotte kampanjer, både når det kommer til klærne de styler, accessories, og hår og sminke. Det blir alltid så utrolig fint! Derfor har jeg laget en liten beauty guide som er inspirert av et par kampanjer de har hatt, som blant annet den svenske bloggeren, Janni, har vært med i.

Makeup

Som alltid synes jeg basen er det viktigste, så huden ser jevn og fin ut. For meg innebærer det en god fuktighetskrem som gir masse fukt, en primer som jevner ut huden og deretter foundation og concealer. Når jeg var fornøyd med basen, gikk jeg videre med bronzer for å gi litt farge til ansiktet og en blush for friske rosa kinn. Highlighter la jeg over kinnben, neseryggen, amorbuen, brynbenet og litt i øyekroken. Jeg brukte først en kremet highlighter og deretter en kompakt over, for ekstra fin og frisk glød. Brynene fylte jeg inn med Anastasia Dip Brow Pomade i fargen Ash brown og formet de med en bryn gele. Jeg prøvde ut de nye øyenskyggene mine fra MAC og en favoritt ble den rødlige skyggen! Jeg startet først med en lys skygge over hele lokket, og så en perlemor skygge innerst mot øyet, før jeg påførte den røde skyggen og duset den utover. For mer dybde la jeg en mørke brun skygge i ytterkanten av øyet og en smule i globallinjen, som jeg duset godt ut så alle fargene blendet godt sammen. Jeg brukte de samme fargene under øyet, før jeg bøyet vippene mine og påførte mascara. Til denne looken synes jeg det kan være veldig fint med både mørke røde lepper, men også mer naturlige bærfarget lepper. Jeg gikk for sistnevnte, da jeg synes det gir et naturlig og friskt utseende!

Hår

Jeg startet med å preppe håret med Heat Protection Spray og deretter Root Lift Spray, for å gi volum og tekstur til håret mitt. For å jobbe produktet ordentlig inn i håret, brukte jeg hårføneren som aktiverer produktet med varmen. Jeg ville ha naturlige bølger i håret til denne looken, så jeg brukte derfor Soft Curl Tong som lager store og flotte krøller. Når jeg hadde krøllet alt håret, tuperte jeg det lett ved røttene og sprayet Final Fix Hairspray for å gi et bedre hold til frisyren. Deretter børstet jeg lett igjennom krøllene for å samle de. Som kanskje noen av dere har sett, så har Nelly brukt store hårbøyler, som er fulle av fine stener og pynt. Så for å gjøre hele looken komplett, fant jeg frem en lignende i gull med flotte stener på, som jeg synes gjorde det lille ekstra. Til slutt tok jeg på noen super fine øredobber i en fin grønn farge, og Voilá!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar