Trudes 3 ghd salgsfavoritter

Trudes 3 ghd salgsfavoritter

ghd copper luxe

Nå som vi er i januar er det store salget i full gang og man kan gjøre noen store kupp. Jeg elsker salg, spesielt når jeg finner virkelig flotte ting og i tillegg til en super pris! Akkurat nå er det 20 % rabatt på alle ghds elektriske produkter og 30% på utvalgte krølltenger, som du kan lese om her. Jeg har derfor valgt ut mine favoritter, som du kan lese mer om nedenfor.

1. Soft Curl Tong gift set

Jeg er super fan av krøller og jeg går sjelden en dag uten å krølle håret mitt. Jeg har lenge vært veldig glad i classic wave wand, men nå har den fått en konkurrent. Soft Curl Tong er kjempe fin å bruke for å få voluminøse og store krøller. Jeg synes også den gir en fin naturlig glans til håret. Jeg brukte den f.eks da jeg skulle lage Victoria`s Secret – lignende krøller! Et tips for å få krøllene til å holde lengre, er å spraye håret med Curl Hold Spray før du krøller håret. Den inneholder også varmebeskyttelse, noe som er et stort pluss.

2. Platinum Copper luxe premium gift set

Som sagt, så er det ikke ofte jeg går med rett hår. Men, i det siste har jeg fått mer og mer sansen for glatt hår. Det har jo også blitt veldig trendy. Håret mitt er fra naturens side ganske rett, men jeg liker å gå over med Platinum styleren så alt håret blir glatt og for å få den fine glansen styleren gir. Jeg elsker kobber fargen på styleren og i tillegg er det utrolig praktisk med den varme beskyttende vesken som følger med. Det følger også med to flotte neglelakker som passer perfekt til fest!

3. Air Copper luxe hairdryer

Jeg har ikke alltid tid til å la håret mitt lufttørke, så jeg bruker ofte en hårføner. Jeg får ikke nok av den fine kobber fargen fra Copper luxe kolleksjonen, så jeg har derfor enda en kobber favoritt! Nemlig Air hårføneren. Den er mye kraftigere enn andre fønere, så den tørker håret mye raskere. Den har også en avansert ionisk teknologi som gir et mykere og blankere resultat som varer lenger, så du slipper frizzy hår. Husk å alltid bruke varmebeskyttelse i håret før du føner det, det er super viktig.

 Soft Curl Tong gift set, verdi 1799,- og nå til kun 1259,-

Platinum Copper luxe premium gift set, verdi 2399,- og nå til kun 1919,-

Air Copper luxe hairdryer, verdi 1499,- og nå til kun 1199,-

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar