Trude sine reise essentials

Trude sine reise essentials

Nå er sommeren godt i gang og jeg er mer enn klar for ferie med sol og strand! I år tar jeg en liten uke i Barcelona med en venninne, hvor vi skal spise masse god mat, shoppe, ligge på stranden og bare kose oss. Siste uken med ferie skal jeg være hjemme i Danmark og nyte sommeren med kjæresten min.

Jeg er super spent på Barcelona, og jeg har kun hørt masse bra om byen. Jeg har bare hatt en overnatning der for mange år siden, så jeg fikk ikke sett noe av byen. Så jeg gleder meg kjempe masse til å utforske den fine byen! Jeg er en fotball jente og er veldig fan av FC Barcelona og Messi, så jeg kunne virkelig tenkt meg å se Camp Nou, som er stadion de spiller på, men det tror jeg nok ikke venninnen min er like gira på!;) Men en ting vi i hvert fall har felles, er interessen av hår og beauty produkter, og jeg har alltid med meg mer enn nok når jeg reiser på ferie. Som makeup artist har jeg en god del sminke og jeg liker å ha med litt varierte produkter, så jeg kan lage forskjellige looks på ferien min. Noen av mine absolutt viktigste produkter er en highlight, så jeg får en flott og glødende hud, en blush som gir meg friske rosa kinn, en lett foundation, bryn produkter og mascara. Og så har jeg selvfølgelig med et lite utvalg av leppestifter og øyenskygge paletter. Når det kommer til hår produkter, har jeg alltid med min Heat Protection Spray, så håret mitt alltid er godt beskyttet mot både hårføner og styler eller krølltang. Platinum styleren min skal helt sikkert med, for den kan jeg lage både beach waves, flotte krøller og rette ut håret med. En annen favoritt er Root Lift Spray, som jeg bruker i røttene og litt utover i håret, for å gi volum og tekstur til håret. Den er spesielt god når jeg vil ha beach hair krøllene, som er min favoritt look nå på sommeren.

 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar