Trude om sine yndlings sitater, fotball og lykke

Trude om sine yndlings sitater, fotball og lykke

trude desire gustavsen, beauty intervju, makeup artist

Trude er født og oppvokst i Oslo, men hun flyttet med sin danske kjæreste til København for ett år siden. Hun er utdannet makeup artist og elsker derfor å være kreativ med hår og makeup. Trude har nylig startet opp en beauty blogg som inneholder alt fra inspirasjon, beauty tips, forskjellig hår stiler og makeup looks! Sjekk den ut her.

Hva er det første du gjør om morgenen?

Det første jeg gjør når jeg slår av vekkeklokken er å sjekke telefonen. Mail, instagram, bloggen osv.. Så går jeg og vasker ansiktet og tar på fuktighetskrem og så mixer jeg sammen en smoothie!

Din hårtype?

Fint og tynt nordisk hår.

Hvem har du “hair envy” over?

Jeg synes Nina Agdal sitt hår er super fint, liker spesielt hårfargen! Også liker jeg veldig godt Janni Delèr sitt lange, lyse hår.

Ditt favoritt ghd produkt?

Curl hold spray, den gir meg fine og mer holdbare krøller og curve creative curl wand fordi den lager super fine krøller.

Hva er lykke for deg?

Oppnå noe godt etter motgang, få jobbe med noe jeg brenner for, at min lille familie har det bra, spille fotball, kjærlighet, tanken på fremtiden med kjæresten min, kose seg med venninner, resultater etter hardt arbeid, tullete og morsomme øyeblikk. Mest av alt er lykke mine kjære, ingenting er sikkert her i livet så jeg synes det er utrolig viktig å sette pris på tiden man har sammen.

Hvilken look eller frisyre vil du gjerne prøve?

Jeg synes det er så fint med en litt mellomlang bob! Men aldri i verden om jeg tør å la saksen gå såå bananas, hehe! Hvis jeg skulle prøvd en annen hårfarge ville jeg hatt en blanding av masse striper i blondt og brunt, i litt karamell toner. Synes det er så fint!

Hva er den neste gave du skal gi deg selv?

Hmm, jeg har jo bursdag i mars så det kan være en anledning til å gi meg selv en liten ting. Det er såå mye jeg ønsker meg akkurat nå, men det må kanskje bli noe jeg kan bruke til jobb og bloggen min. Nye makeup produkter, eller noe til kamerautstyret mitt!

Hva er noen gode timer for deg?

Det er kvalitetstid med familie, kjæreste og venner.

Ditt yndlingssted i Oslo?

På sommeren når det er deilig og varmt er ett av mine favorittsteder Huk, en strand ute ved Bygdøy. Super hyggelig å reise dit med venner,  man kan ligge å sole seg og bade hele dagen og på kvelden kan man bli igjen å grille med en gjeng gode venner.

Hva gjør du en typisk lørdag kveld?

Som regel er jeg hjemme med kjæresten min, lager mat, ser film og spiser godteri. Jeg liker veldig godt hygge – kvelder, men en gang i blant er det gøy å drikke litt vin/drinker med venner og dra ut på byen:)

Har du ett motto eller yndlings sitat?

Jeg har tre faktisk:

Live, laugh, love

If you believe, you can achieve

Yesterday is history, tomorrow is a mystery

Hva er din yndlingssang for tiden?

Walk with me – Skylar spence remix, Cosmos midnight

1Kommentar
  • Interview – ghd |

    5. februar 2016 at 11:56 Svar

    […] her. I går var det et intervju med meg, så hvis du er nysgjerrig på det så kan du se det her. Jeg og Emilie skulle ut for å ta noen bilder til intervjuet men det var ikke så enkelt da det […]

Skriv en kommentar