Trude om sine sommerplaner og feriehår

Trude om sine sommerplaner og feriehår

Nå er det snart 2 år siden jeg var på sydenferie, så jeg gleder meg ekstra mye til å reise. Jeg reiser en uke til Tyrkia med kjæresten min, og kommer nok til å tilbringe mesteparten av tiden på stranden. Jeg elsker lange stranddager, bare bade og slappe av. Jeg ser også frem til masse god mat, det er et par restauranter vi allerede vet vi skal på, som skal ha kjempe god mat. .

Når jeg skal på solferie er det noen produkter jeg ikke kan reise uten. Hårolje er noe jeg bruker i håret hver gang jeg har vasket det, men jeg føler det er ekstra viktig for håret mitt etter en dag på stranden med sol og saltvann. Et annet produkt jeg skal ha med en ghd sin advanced split end therapy, som sørger for at håret mitt får fukt og forblir mykt og blankt. På kvelden før vi skal ut å spise liker jeg å pynte meg litt ekstra, både med hår og makeup. Jeg går sjelden en dag uten krøller i håret, så jeg skal selvfølgelig ha med meg min creative curl wand, så jeg får flotte krøller på ferien min. I et så fuktig klima kan det være vanskelig å få krøllene til å holde. Derfor sprayer jeg håret med curl hold spray før jeg krøller det, så krøllene holder bedre. Jeg avslutter alltid med en liten omgang final fix hairspray, både for å få bedre hold og litt mer struktur.

Jeg teller ned dagene til ferie og nå er det ikke lenge igjen! Jeg er super klar for sol og varme :).

Husk også å delta i våres store reisekonkurranse, om et gavekort på 15.000,- !

TRYKK HER FOR Å KOMME VIDERE TIL REISEKONKURRANSEN.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar