Trude Desirè min ghd look – Glam hestehale

Trude Desirè min ghd look – Glam hestehale

Norske Trude som både er utdannet makeup artist og hår stylist, har vært på besøk og vist en annerledes hestehale. En hestehale behøver nemlig ikke å være kjedelig! Vi er så glad i den glam looken, som både kan brukes til hverdag men bestemt også til en kveld ute.

Følg Trude på instagram her:

@trudedesire

Trude har laget en guide, så dere også enkelt kan lage en glam hestehale.

Trude’s guide til en glam hestehale:

Jeg bruker alltid en form for heat protection i håret, innen jeg går i gang. ghd’s Curl Hold, fungere både som varmebeskyttelse og får krøllene til å holde. Spray den lett i hele håret. Del håret opp i ett par seksjoner og begynn å krølle innefra fra og ut. Jeg liker godt det mere klassiske krøllejern og har derfor brugt ghd curve® soft curl tong, som lager store flotte krøller. Den er enkel å bruke og er klar på bare 7-10 sekunder! Jeg tvinner håret rundt om staven og så lukker. Clara har ganske kraftig hår, så jeg lar den sitte i 10-12 sekunder før jeg går videre til neste tott.

Husk å ikke røre ved krøllen, før den er kjølet helt ned, ellers falder den fort ut igjen. Det er nok den feil mange gjør, og ikke forstår at krøllene ikke holder. Så la de kjøle helt, før du grer i dem.

Når jeg har krøllet hele håret, toupere jeg lett hodedbunnen med narrow dressing brush, den gir ett flott løft og volum, perfekt når du skal lage en glam hestehale. Når det er gjort, sprayer jeg en masse hårlak i, final fix hairspray fiksere krøllene, uten at de mister sin letthet.

Så lager jeg en hestehale, som ikke er for stram, for jeg vil gjerne ha fylden på bakhodet. Jeg snurrer en tott hår rundt om strikken, så den blir skjult og fester den med en hårnål. Voilá så har du en glamourøs hestehale.

Det har Trude brukt:

 

Vi har stilt Trude 10 beauty spørsmål, se snart med og hør hvem hennes beauty hero er, hennes eget go-to beauty look og når hun hadde ett wauw-øyeblikk.
3 Kommentarer
  • […] curl hold spray, så du kan lage perfekte krøller der hjemme. Se hvordan du bruker krølltengene her og […]

  • […] som går mer mot nakken, og som ikke er så stram, som f.eks en elegant hestehale, eller en messy hestehale. Det samme gjelder for fletter. Prøv istedenfor å ha en litt løsere flette som er litt snillere […]

  • […] En bølgete hestehale er super fint, og spesielt når den er litt mer messy. I tillegg er den både rask og enkel å lage. Krøll håret med Classic Wave Wand, som gir store og naturlige bølger i håret. Saml håret sammen i enten en lav eller høy hestehale, alt etter hva du foretrekker, og fest med en strikk. For å skjule strikken, kan du ta en del med hår og snurre rundt strikken og feste med en hårnål. Se vår guide til hvordan du lager en messy hestehale med bølger her. […]

Skriv en kommentar