Trine Juel min ghd look – Glam Hollywood Krøller

Trine Juel min ghd look – Glam Hollywood Krøller

Som vi fristet med i starten av uken, var vi heldige å få besøk av Trine Juel, innen hun flyttet til Paris. Her jobber hun som makeup og hårstylist, très bien!

Følg Trine’s franske eventyr på instagram her:

@trinejuel

Trine har laget noen lekre myke Hollywood krøller på Zenia, og du kan gjøre kunsten etter!

Trine’s guide til Hollywood krøller:

Mens ditt hår fortsatt er litt fuktig, spray din røtter med Root Lift Spray. Deretter føner du håret, så det får ekstra volum. Spray lengdene med Curl Hold, som både varmebeskytter og gjør at dine krøller holder lengre.

Del håret opp i ett par seksjoner og start med å krølle innefra og ut. Trine har brukt ghd curve® soft curl tong, som skaper myke bouncy krøller. Start fra hodedbunnen med å twiste en hårlokk rundt staven. Hold den i 8-12 sekunder, alt etter hvor tykt ditt hår er. Deretter åpner du «nebbet» og lar forsiktig krøllen løsne seg.

Det er viktigt at du ikke grer den igjennom enda, selvom du kanskje har lyst til å ruske i den! Krøllene skal nemlig først bli kalde, og så kan du gre dem igjennom, ellers mister de fort formen.

Når du har vært hele veien rundt, toupere Trine hårbunnen med narrow dressing brush, den er genial til å toupere håret og gir det ekstra glam til dine frisyrer. Når krøllene er kjølet, grer man de lett igjennom med fingrene og avslutter med final fix hairspray.

Det har Trine brukt:

 

Vi har stilt Trine 10 beauty spørsmål, se snart med og hør hendns beste skjønnhetstips, hvordan hun startet i bransjen og hva hun drømmer om å komme til å oppleve i sin karriere.
3 Kommentarer

Skriv en kommentar