GIVEAWAY – Ta en hår-selfie og vinn en Platinum styler hver uke!

GIVEAWAY – Ta en hår-selfie og vinn en Platinum styler hver uke!

Du har kanskje gått og forelsket deg i vår nye SS17 Wanderlust kolleksjon? Det kan vi godt forstå! Derfor utlodder vi en Platinum Tropic Sky styler – hver uke! Vis oss dine hår skills og upload en hår-selfie på din instagram, så er du med i konkurransen. Det kan enten være din casual hverdagsfrisyre, kreativ flette, myke krøller eller en sleek hestehale – det er opp til deg! Konkurransen kjører i hele 8 uker, og det blir utloddet 24 stylere i alt! Står du og drømmer om den nye styleren, så er det altså nå du har en stor sjanse for å vinne!

For å delta skal du:

1. Uploade en hår-selfie på Instagram

2. Tagge @ghdscandinavia, #GlobalHairDays og #DK, #NO eller #SE alt etter hvilket land du kommer fra.

3. Skrive en kommentar til dette bildet på Instagram, om hvorfor nettopp du skal vinne.

Vi finner én heldig vinner fra hvert land hver uke, de neste åtte ukene!

Vinneren vil bli kontaktet via instagram og vil motta en flott Platinum Tropic Sky styler med en tilhørende matchende varmebestandig veske, som er perfekt å ha med på ferien! Premien har en verdi av 2.299,-.

Vi gleder oss til å se din hår-selfie!

3 Kommentarer
  • […] med #GlobalHairDays, så vi kan inspirere hverandre over hele verden! Du må heller ikke glemme å delta i konkurransen vår, hvor du kan vinne en Platinum styler hver […]

  • Karen

    22. april 2017 at 16:16 Svar

    Ynglingsrettetangen min fra ghd. Da jeg er avhengig av å rette håret ville det vært midt i blinken å vunnet rettetangen.

  • […] Husk å delta i vår nyeste giveaway, hvor du kan vinne en Platinum Tropic Sky styler hver uke! Se hvordan du deltar her. […]

Skriv en kommentar