Styling til Zulu Awards 2017

Styling til Zulu Awards 2017

Forrige uke var det tid for danske Zulu Awards, hvor blant annet store skuespillere og artister samlet seg for en hyggelig kveld. Vi var så heldig å ha den flotte skuespilleren Julie Ølgaard, her i våres beauty studio for litt glam til den store kvelden!

Makeup

Jeg startet med å fukte huden godt, før jeg deretter la en primer for å jevne ut huden og for at sminken skal sitte på plass hele kvelden. Det neste jeg gjorde var å legge foundation og litt concealer under øynene. Så varmet jeg opp huden ved å legge litt bronzer i kinnene og på begge sidene av pannen. Jeg synes friske og rosa eplekinn gjør seg godt, og selvfølgelig litt highlighter her og der! Julie ville gjerne ha mørke røde lepper, så derfor valgte jeg å ikke ha alt for mye på gang på øynene. Jeg brukte nyanser i gull og brunt, som jeg synes er super fint til blå øyne. For å markere øynene og gjøre de en anelse mer intense, la jeg en sort liner på øvre vippelinje og på våtlinjen. For at sminken skulle holde seg godt hele kvelden, avsluttet jeg med en makeup setting spray.

 Hår

Til denne looken tenkte vi det var fint med krøller. Ikke alt for pene krøller, men litt mer løse og tilfeldige. Jeg startet med å preppe håret med Curl Hold Spray. Både for å beskytte håret mot varmen og for å g et bedre hold til krøllene. Deretter delte jeg håret opp i seksjoner, og krøllet med Creative Curl Wand. Når jeg var igjennom alt håret, lot jeg det kjøle ned før jeg børstet igjennom krøllene. Jeg brukte Narrow Dressing Brush til å tupere håret, så det fikk mer volum. Til slutt sprayet jeg godt med Final Fix Hairspray. Den er bare så god, elsker den hårsprayen!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar