Street Beauty – Sarah Mikaela om Julia Roberts, pixie frisyre & ghd

Street Beauty – Sarah Mikaela om Julia Roberts, pixie frisyre & ghd

Vi elsker å gjøre street beauty! Her spotter vi skjønne kvinner på gaten, som har fantastisk hår og spør dem 5 spørsmål om skkønnhet, rutiner og selvfølgelig hår. Her har vi møtt dansk/australske Sarah Mikaela, som til daglig bor i London og driver bloggen framboisefashion.com.

Hva er din daglig hår rutine?

Mmm det varierer litt. Mitt hår er fullstendig glatt, så noen ganger lar jeg det bare være glatt, og noen ganger lager jeg litt bølger med mitt glattejern. Faktisk med mitt ghd glattejern, og det er til og meg rosa.

Hva gjør du til fest?

For meg blir det faktisk bare det samme, haha ja der er jeg litt kjedelig, jeg setter det ikke opp så ofte. Så enten helt glatt og eller litt bølger.

Hvem har du «hair envy» over?

Julia Roberts’ hår på 90-tallet! Spesielt i Pretty Women. Jeg elsker det lange, kjempe krøllete hår.

Har du hatt en «crazy» hår periode?

En gang trodde jeg at hele hodet mitt bare skulle være en stor etasje! Jeg hadde SÅ mange etasjer, det var faktisk litt hockeysveis aktig! Haha jeg trodde virkelig at det var pent.

Hvilken frisyre vil du gjerne prøve?

En pixie frisyre ville vært gøy å prøve, men uh der er jeg nok ikke helt enda, det krever litt mot. Men ellers en casual fransk frisyre, langt hår med pannelugg.

Vil du se mere til Sarah Mikaela? Så kan du følge henne her:

framboisefashion.com

@srhmikaela

 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar