Stine om Amsterdam, beauty rutiner og wetlook

Stine om Amsterdam, beauty rutiner og wetlook

Stine er fra Norge men hun bor nå i Amsterdam hvor hun studerer mote. Ved siden av har hun en blogg som er fylt med inspirasjon, outfits og hennes liv i Amsterdam. Du kan sjekke den ut her.

Hva er det første du gjør om morgenen?

Det første jeg gjør om morgenen er å pusse tennene, vaske ansiktet og drikke masse vann. Jeg elsker vann, og drikker masse i løpet av en dag. Samt at jeg nesten alltid lager meg en kopp kaffe om jeg står opp før klokken 10.

Hva er det beste beauty rådet du har fått?

Å drikke mye vann + å bruke fuktighetskrem for ansiktet og ha gjerne en for både natt og dag.

Hvem er din beauty hero?

Jeg har fått sansen for Jessica Alba i det siste, hun ser alltid så fresh og fin ut! Også ser  sminken så naturlig ut hver gang og det er noe jeg virkelig liker!

Hvem har du «hair envy» over?

Egentlig alle med naturlige krøller – jeg har så rett hår og er så utrolig misunnelig på alle med naturlige krøller.

Hva er lykke for deg?

Når jeg er i varmere strøk og gjerne i nærheten av havet. Eller når jeg er med mennesker jeg er glad i. Da er jeg alltid lykkelig.

Hvilken look eller frisyre vil du gjerne prøve?

Jeg har veldig lyst å prøve ”Wetlook” syntes det er så sexy og fint. Men jeg er redd for at jeg har litt for rundt ansikt for det, haha.

Ditt yndlingssted i Norge?

Det må nok enten bli Harstad eller Oslo. Harstad er jo store deler av barndommen min og jeg var nettopp på besøk der. Hadde det så utrolig fint og vil dra tilbake så fort som mulig! Også er jeg veldig glad i Oslo da, det er jo stedet jeg ser på som hjemme.

Har du hatt en «crazy» hår periode?

Hmm, det har jeg vel egentlig aldri hatt, jeg har alltid vært veldig forsiktig med håret mitt. Men en gang skulle bestemoren min farge håret mitt og i stedet for å bli brunt, ble det oransje. Husker at jeg var så lei meg, haha, det så jo ikke ut. Det må være det mest crazy jeg har noen gang har gjort med håret mitt.

Når hadde du sist et wow-øyeblikk?

Det må ha vært forleden morgen når jeg syklet til skolen. Her i Amsterdam har det vært ganske kaldt i det siste, men denne morgenen var det sol og jeg innså hvor heldig jeg faktisk er som bor i Amsterdam og får muligheten til å studere mote her.

Hva er ditt «go-to-beauty look» til en date eller fest?

Veldig enkel hudsminke, gjerne ikke så mye mer enn foundation, concealer og litt mørkt pudder for å kunne fremheve kinnbenene mine. At brynene mine ser bra ut er også veldig viktig, så de tegner jeg på. Når jeg drar ut elsker jeg å bruke falske vipper som ser naturlige ut, samt en winged eyeliner. Tilslutt avslutter jeg med lipliner på leppene og leppestiften fra Mac i fargen ”Velvet Teddy.” Den er så fresh og fin. Håret har jeg enten helt løst, eller i en stram hestehale.

Hva er din yndlingssang for tiden?

Jeg hører på ”Gone” av Ziggy Alberts minst en gang om dagen. Også hører jeg mye på ”Wings” av Macklemore, synes teksten på den sangen er så bra.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar