Sommerens kuleste hestehaler

Sommerens kuleste hestehaler

Sideskill, midtskill, stram, rotete, lav eller høy. Det finnes mange måter å sette håret opp i en kul hestehale, og som vil passe looken du går for. Vi har funnet noen av sommerens kuleste hestehaler, som du kan se og lese mer om nedenfor.

Messy

My all time favorite, messy hestehaler! Det er et perfekt alternativ når håret er litt umulig og man heller ikke har så mye tid til å finne ut hva man skal gjøre med det. Hvis du har tid, er det fint å skape litt tekstur ved å krølle håret litt før du setter det opp. En tørrsjampo er også god å bruke før du deretter bruker hendene til å massere røttene, så du får mer volum. Lag deretter enten en lav eller høy hestehale. Fest med en strikk og juster hestehalen sånn du vil ha den. Gjør den mer messy ved å dra litt rundt i håret og avslutt med hårspray.

Slick

En stram hestehale er perfekt når man vil ha håret vekk fra ansiktet, og spesielt når det er varmt eller du rett og slett ikke har hatt tid til å vaske håret. Her kan du enten gå for en høy hestehale hvor håret er dratt stramt bakover, eller en lav variant hvor du lager en midtskill og samler håret stramt sammen og fester med en strikk nede ved nakken. For at hestehalene skal bli enda litt kulere kan du ta en del med hår som du snurrer rundt strikken, og fest med en hårnål! Få hestehalen til å se ekstra shiny ut med Final Shine Spray.

Bubbles

Dette er en trendy variant, som også er mye sett på catwalken. Det eneste du trenger er en håndfull strikker, Narrow Dressing Brush og hårspray! Bruk eventuelt gjennomsiktige gummistrikker, da de er lettere å skjule. Saml alt håret i en hestehale i ønsket høyde og fest med en strikk. Ta en del med hår og tvinn rundt og fest det i strikken på baksiden. For å få mer volum kan du lett tupere hestehalen. Sett deretter en ny strikk ca. 4 cm under den første strikken, avstanden kan selvfølgelig variere ut ifra lengden på håret ditt. Ta igjen en del med hår og snurr rundt strikken. Fortsett med dette til du har kommet ned hvor du har rundt 5-7 cm igjen av håret. Så har du en trendy boblehestehale!

 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar