Slik våkner du opp med drømmehåret

Slik våkner du opp med drømmehåret

Drømmer vi ikke alle om å våkne opp med perfekt hår, og bare være klar til å løpe ut av døren i ekte I WOKE UP LIKE THIS stil? Hadde det ikke vært fantastisk hvis alle dager var gode hårdager? Med enkle justeringer kan den drømmen faktisk gå i oppfyllelse. Følg våre tre tips før du går til sengs, og du vil våkne opp med drømmehåret.

 

Sov med putetrekk av silke

Det er ikke likegyldig hva du sover på. Et putetrekk i bomull kan være med på å gjøre håret tørt og krusete. Derfor er det derfor en god idé å skifte putetrekket ditt ut med et som er laget av slike, og som er mer skånsomt for håret ditt. Silkens glatte overflate forebygger floker i håret fordi det kan bevege seg fritt uten å sitte fast i stoffet. Det sikrer flott og sunt hår i det lange løp.

Bruk hårkur en gang i uken

Gjør det til en vane å pleie håret ditt med en god hårkur søndag kveld, og nyt følelsen av å ha sunt hår som stråler av overskudd hele uken. Advanced Split End Therapy gjenoppbygger hårets struktur, og holder det skinnende i opp til 10 hårvasker. Kuren sørger for at ødelagte tupper blir samlet, og gir håret et sunt utseende. Kuren brukes i håndkletørt hår etter det er vasket med sjampo. Ta kun en liten pump i hånden, og fordel det i håret der det er nødvendig. Kuren aktiveres av varen fra hårføneren din og forsegles med rettetangen. Trenger håret ditt ekstra shine kan du avslutte med Smooth & Finish serum i tuppene.

Sett håret ditt opp

Sov med håret ditt i en hårstrikk av silke for å skåne det ytterligere. Som en bonus kan du bruke strikken til å lage «overnight» styling i håret ditt, slik at du trykt kan trykke på slumre-knappen en gang eller to neste morgen. Bruk Total Volume Foam natten før og sett opp håret i en dott for et flott fall i håret, eller lag en stram flette for å få mer komprimerte bølger. Har du naturlig krøllete hår er en vanlig hestehalen en god måte å holde styr på håret, og sikrer at krøllene er like flotte når du våkner opp, som da du gikk i seng.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar