Sånn tuperer du håret så det holder

Sånn tuperer du håret så det holder

d29

Mange vet at tupering er den raskeste veien til volum i håret, men hvordan gjør du det så skånsomt som mulig, og unngår at det ligner en høystakk? Det er viktig at du har riktig børste og ikke minst den riktige teknikk.

Sånn gjør du:

Når du skal tupere håret er det veldig viktig at du ikke drar børsten opp og ned, men kun drar håret nedover i en lett bevegelse. Drar du børsten opp og ned vil det skape ødeleggelser på håret ditt. For best resultat er det viktig å gre hele håret ditt godt igjennom.

Bruk den spisse enden på Narrow dressing brush og del opp i små seksjoner før du begynner å tupere med den, det gjør både så tuperingen holder bedre og det skaper mer volum. For å fiksere volumen tar du din platinum styler og varmer tuperingen. Når håret har kjølt ned, grer du det lett igjennom med Oval dressing brush, så tuperingen ikke synes. Avslutt med final fix hairspray for å gi hold til håret.

1Kommentar
  • […] Volum er også et must for å få håret til å se godt ut på bilder! Det er ikke noe værre enn hår som ser flatt og kjedelig ut på en selfie. Noen er kanskje heldige å har tykt hår fra naturens side, mens andre skal hjelpes litt på vei. Det perfekte verktøy er våres narrow dressing brush, som skaper flott og holdbar volum. Du kan se hvordan du bruker den her. […]

Skriv en kommentar