Sånn tar du den perfekte selfie

Sånn tar du den perfekte selfie

Vi kjenner alle til den berømte selfie, og vi prøver alle å få det perfekte bildet av oss selv som vi kan dele på de sosiale medier. Men hvordan tar man egentlig den perfekte selfie? Det er nemlig flere ting du skal tenke på og nedenfor deler vi noen tips til hva du bør tenke på neste gang du knipser løs med kameraet.

Lys

Det viktigste for et godt bilde er godt lys og helst naturlig lys! Stå mot et vindu med dagslys, så vil du få et jevnt og flatterende lys. Dagslys får frem fargen i øynene, dine beste trekk og huden ser også ti ganger bedre ut! Hvis du er utendørs bør du ikke stå midt i solen, men heller finne et sted med litt skygge hvor du fortsatt får godt lys.

Bakgrunn

Det er lurt å tenke på hva man har i bakgrunnen når man tar en selfie. Det er f.eks ikke så flatterende med et toalett i bakgrunnen, uansett hvor flott du ser ut. Det skal helst ikke skje for mye for det kan dra oppmerksomheten bort fra det viktigste på bildet, som er deg. Så hold bakgrunnen clean og hold øye med photobombs.

Finn din beste side

Vi har alle en favoritt side når vi skal ta bilder, som er den gode siden av oss selv. Selfie-queen, Kim Kardashian, har sagt at hennes favoritt selfie vinkel er haken ned og kamera opp. Hvis kamera holdes for lavt, kan det eventuelt få frem en uøensket dobbelthake. Vi kjenner vel alle til når man sitter med mobilen og plutselig dukker opp på front kameraet? Ikke den beste vinkelen nei;). Så prøv deg litt frem og finn din beste vinkel, hvor dine flotte trekk kommer frem.

Flott hår

Og sist men ikke minst, flott insta hår! Flotte krøller og litt shine får en hver selfie til å se bedre ut. Enten det er beach waves eller mere løse og store krøller, så vil det garantert få din selfie til å se enda bedre ut. Husk å bruk varmebeskyttelse i håret før du krøller håret, så håret ditt er godt beskyttet mot varmen. Det er super fint med skinnende hår, et lite tips er å spraye litt Final Shine Spray på hårbørsten din, før du deretter børster produktet inn i krøllene. Det gjør håret ekstra fint og glansfult!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar