Sånn styler du andre dags hår

Sånn styler du andre dags hår

Vi vet alle at det ikke er bra å vaske håret hver dag, men noen ganger er det vår eneste mulighet, tror vi! Det er nemlig flere ting vi kan gjøre når håret er litt ugreit, og noen ganger synes jeg faktisk noen frisyrer blir enda finere på andre dagen! Se våre tips til hvordan du kan ordne håret når du føler du har et litt umulig andre dags hår.

Wavy ponytail

En bølgete hestehale er super fint, og spesielt når den er litt mer messy. I tillegg er den både rask og enkel å lage. Krøll håret med Classic Wave Wand, som gir store og naturlige bølger i håret. Saml håret sammen i enten en lav eller høy hestehale, alt etter hva du foretrekker, og fest med en strikk. For å skjule strikken, kan du ta en del med hår og snurre rundt strikken og feste med en hårnål. Se vår guide til hvordan du lager en messy hestehale med bølger her.

Wear it up

Hvis du synes håret ditt ser for møkkete ut til å i det hele tatt la det henge ned på noen som helst måte, er det en ting du kan gjøre og det er å sette det opp i en dott. Denne måten er enkel og rask, men den gir også håret ditt en hviledag fra styling redskaper. Gjør som Trude har gjort her, og sett håret opp i en enkel og tilfeldig bun.

Braids

Fletter er en enkel måte å pynte opp andre dags hår, og det er faktisk også mye enklere å flette går som ikke er helt nyvasket, da det ofte kan bli for glatt. Lag f.eks boxer braids, som har vært super populært og trendy i en god tid nå, en tvinnet fiskebensflette eller en rocka mohawk flette!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar