Sånn skjuler du hårstrikken din

Sånn skjuler du hårstrikken din

Det enkle er ofte det beste, dette gjelder også for håret. En klassisk hestehale slår aldri feil. Hestehale er både praktisk, raskt å lage, i tillegg er det fint og det passer til det meste.

Det finnes en enkel måte å pynte opp hestehalen din, og det er nemlig ved å skjule hårstrikken din. Dette gjør du ved å ta en del med hår fra hestehalen og snurre det rundt strikken. Delen med hår fester du med en hårnål enten på oversiden eller undersiden av hestehalen. Et tips vil være å bruke en hårnål som er mest lik hårfargen din. For å gi ekstra hold, sprayes final fix hairspray over delen med hår som du har snurret rundt, så er du sikker på det holder seg godt på plass.

Du kan velge å holde hestehalen helt straight and smoothe, ved å glatte den med platinum styleren, eller lage krøller med creative curl wand, hvis du vil ha med fylde og bevegelse. Unngå slitasje på håret når du går med en hestehale, ved å bytte ut hårstrikken din med en gjennomsiktig gummistrikk. Den er både lettere å skjule og den sliter ikke på håret. Det er altså en win-win situasjon!

1Kommentar

Skriv en kommentar