Sånn skal håret ditt se ut i sommer

Sånn skal håret ditt se ut i sommer

Vi har tidligere vært igjennom de forskjellige looksene i vår #GlobalHairDays kampanje. Først ute var NOBO looken, som er inspirert av den populære boho looken, men som har en mere nordisk vibe. Frisyren kan bestå av beachy tekstur krøller, med noen små fletter, eller det kan være en eller to messy voluminøse fletter. Krøllene lages enkelt med en styler, og hvis du ønsker mer volum og tekstur, kan du spraye Root Lift Spay, før du deretter jobber produktet inn i håret med hårføneren. De tilfeldige bølgene og flettene er en perfekt look til festivalene i sommer!

Vi har også forelsket oss i de de glamorøse red carpet krøllene. De elegante og dype bølgene blir ofte sett på den røde løper, hvor både vakre artister og modeller bærer den flotte frisyren, og med en like elegant kjole! De dype og myke krøllene lages med en styler og pinnes opp til de har kjølt ned, før de blir børstet igjennom med en Paddle Brush. Se vår guide til hvordan du lager Hollywood glam hår her.  Med denne frisyren kan man ikke annet enn å se totalt glam ut! Bli ekstra glamorøs med et par flotte røde lepper og en diskret vinged eyeliner, som Amanda har gjort her.

Så enten du skal på Palmesus i Kristiansand, drikke rosé i Cannes, eller på backpacking i Tokyo, så er det noe til en hver stil denne sommeren.

Husk at man hver uke kan vinne en Platinum styler på instagram. Så hvis du trenger en ny rettetang, er det nå du bør prøve lykken! Se hvordan du deltar her.

1Kommentar

Skriv en kommentar