Sånn lager du Hollywood glam hår

Sånn lager du Hollywood glam hår

For kort tid siden hadde vi Mette fra ghd på besøk, som skulle lære oss om de forskjellige produktene, krølltengene og teknikker. Vi skulle selvfølgelig prøve vår nye viten om krølleteknikker i ordentlig hår, og jeg fikk derfor fornøyelsen av å jobbe med Sofie som modell.

Hun har det flotteste og tykkeste håret, som jeg synes var helt perfekt å skape de klassiske red carpet Hollywood waves i! Til å starte med skulle håret preppes, så krøllene kunne holde hele dagen. Til det brukte jeg Total Volume Foam, som gir godt med fylde og hold til frisyren. Etter å ha fønet det inn i håret, delte jeg Sofie sitt hår opp i seksjoner med Tail Comb, og startet med å krølle håret nederst i nakken. Hver seksjon ble sprayet med Curl Hold Spray, og deretter krøllet med Soft Curl Tong, da vi gikk etter en veldig soft look med store bølger. Hver krøll ble pinnet opp med små clips, for å få så mye hold i krøllen som mulig. Etter å ha krøllet hele håret, lot jeg det kjøle ned, før jeg fjernet alle hårclipsene seksjon etter seksjon. Jeg børstet hver seksjon igjennom med Paddle Brush, hvor jeg hadde sprayet en smule Final Shine Spray på, for å gi en diskret glans til håret.

Når krøllene hadde samlet seg, avsluttet jeg med litt hårspray for å holde hele frisyren på plass, før Sofie begynte på sin makeup. 🙂

3 Kommentarer

Skriv en kommentar