Sånn lager du glitter lepper

Sånn lager du glitter lepper

Hvis man følger celebs som Jenna Dewan, Naomi Campell og Shay Mitchell på Instagram, har du nok lagt merke til «glitter lips» trenden! Den flotte looken er laget av makeupartisten Pat McGrath, og vi vil guide deg til hvordan du selv kan lage looken.

Sånn gjør du:

Du starter med å eksfoliere leppene dine, og påfører en god leppepomade noen timer før, så leppene dine er klare til leppestiften. Bruk en lipliner som du fyller leppene dine ut med, og bruk deretter en matt, kremet leppestift i en farge du liker. Vi har brukt en lipliner fra MAC og en matt leppestift i fargen Vampira fra Kat Von D. Deretter dupper du litt klar gloss på midten av leppene, for å fukte og for å få glitteret til å sitte bedre fast.

Du skal bruke en leppe pensel til å samle litt glitter opp fra beholderen, og trykke det fast på leppene. Hvis du bruker et glitter som matcher leppestiften din, er det flott å fylle ut hele leppen, så du virkelig skinner om kapp med stjernene! Hvis du velger en farge som er lysere enn leppestiften din, så holder det med å fylle ut midten av leppene med glitter. Ton det ut med leppestiften mot kanten, for å få en ombre effekt. Glitteret fra Violet Voss er super bra til å lage denne looken! Til slutt presser du leppene sammen, for å få trykket glitteret godt på plass, og så er du klar til fest!

Kombiner makeupen med helt straight hår, som du kan lage med platinum styleren. Du kan enten la håret være løst, eller sette det opp i en stram «wet look» hestehale, som vi har gjort for å få en ordentlig flott og elegant look. For å gi håret en ‘wet look’ har vi brukt total volume foam. Påfør skummet etter at du har satt det opp i en hestehale. På den måten legger du de små hårene ned. Børst deretter lett over håret med narrow dressing brush, for å få det helt glatt på toppen. Avslutt med å  snurre en liten del med hår rundt strikken, for å skjule den.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar