Sånn forbedrer du beauty rutinen din

Sånn forbedrer du beauty rutinen din

I en travel hverdag kan man fort glemme å ta vare på seg selv. God selvfølelse, energi og være opplagt er tre viktige ting, som man ikke skal undervurdere. Det er flere måter å håndtere et litt slitent og trøtt ansikt om morgenen, og det er ofte ikke så mye som skal til for å friske opp og gi ansiktet en ny glød! Og det samme gjelder også håret. Nedenfor gir vi deg 7 tips til hvordan du enkelt kan forbedre beauty rutinen din.

1. Kaldt vann

Ved å starte dagen med å vaske ansiktet med kaldt vann får du i gang blodsirkulasjonen, noe som vil få huden din til å se mer uthvilt og friskere ut. Start også gjerne dagen med å drikke et stort glass vann, det er godt for både hud og hår.

2. Fukt, fukt og fukt

Vi vet alle hvor viktig det er å gi godt med fukt til huden, men likevel er det noe vi kan bli litt bedre til. Påfør derfor alltid en god fuktighetskrem etter du har vasket ansiktet ditt med kaldt vann. Husk å la kremen trekke godt inn, før du tar på sminke.

3. Highlight

En god highlighter vil gjøre underverker og redde deg de dagene du trenger det mest. Bruk f.eks en krem highlighter og bruk fingeren til å påføre litt under brynbenet, i øyekroken, neseryggen og over kinnbenene, så har du allerede fått en naturlig og frisk glød!

4. Tekstur

Ser håret ditt flatt og kjedelig ut? Det kan fort løses med Classic Wave Wand! Den gir håret en fin tekstur i håret og lager naturlige bølger, så man får den litt undone følelsen. Det fungerer like bra til løst og wavy hår eller en messy hestehale.

5. Krem blush

En krem blush er en favoritt hos meg, og blir brukt nesten daglig. Jeg blender den bare ut med fingrene, og det gir veldig naturlige og friske kinn. Jeg pleier også å ta det resterende på fingeren min på leppene mine, så de også ser friske og naturlige ut! Husk at krem produkter gir en mer dewy look, enn det pudder produkter gjør. Så du behøver kun å bruke et mattende pudder på de områdene hvor du synes det trengs.

 6. Varmebeskyttelse

Vi kan fort glemme å varmebeskytte håret før vi går i gang med å krølle eller rette det, spesielt hvis vi har litt dårlig tid om morgenen. Men dette er noe som vi absolutt ikke bør hoppe over! Noen sprays med denne vil ikke kun beskytte håret mot varmen, men også forhindre håret ditt i å bli slitt, og det vil derfor hjelpe deg med å holde det sunt!

7. Concealer

Og sist, men ikke minst – concealer! En god concealer kan redde deg på de mest mørke dager. Våkner du med litt mørke ringer under øynene, er det bare å finne frem denne. Bruk f.eks en concealer-penn med highlighter, i en litt lys nyanse, den både dekker og lysner opp. Skulle du i tillegg være så uheldig å ha fått en kvise, kan du lett dekke den til med litt concealer. Bare husk at den bør matche hudtonen, da vil helheten se mye bedre ut.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar