Sånn finner du ut om kort hår vil kle deg!

Sånn finner du ut om kort hår vil kle deg!

Sånn finner du ut om kort hår vil kle deg

Det kan være veldig irriterendes å først finne ut om en kortere frisyre vil kle deg, etter du har gitt frisøren tillatelse til å klippe de lange lokkene av. Mange tror nemlig at det er ansiktsformen din som er avgjørende for om f.eks en kort page vil kle deg, men faktisk er det kjevepartiet ditt som kan fortelle deg dette!

Sånn gjør du:

Heldigvis er det en lett måte å finne ut av dette på, før du klipper høstens hotteste frisyre – the bob. Det eneste du skal bruke er en blyant, en linjal og speilet ditt. Måten du finner det ut på, er ved å stille deg helt rett foran speilet. Deretter tar du linjalen og holder den loddrett fra rett under øret og ned langs halsen – vær sikker på at det er helt loddrett, ved å holde øye i speilet. Blyanten holder du så vannrett fra under haken og mot tallene på linjalen. Hold fast der hvor blyanten din treffer linjalen, så du kan se tallet som blyanten traff. Hvis det tallet er lavere enn 5,7cm kan du bære en fin page uten problemer, men er tallet over 5,7cm vil det være en god idé å finne en lengre frisyre som vil kle ansiktet ditt best.

Du kan style din bob eller page på mange måter. Hold den enten helt glatt og minimalistisk. Her kan du preppe håret med Straight & Smooth Spray, før du glatter det med Platinum styleren. Sprayen inneholder både varmebeskyttelse og får håret ditt til å holde seg glattere uten frizz. Du kan også lage litt bevegelse i det med Curl Hold Spray og Creative Curl Wand. I motsetning til den andre sprayen får den krøllene dine til å holde hele dagen! Den inneholder også varmebeskyttelse, så du med god samvittighet kan teste ut forskjellige looks.

1Kommentar

Skriv en kommentar