Sånn finner du den beste hårfargen til hudtonen din

Sånn finner du den beste hårfargen til hudtonen din

Når du skal finne ut hvilken hårfarge du vil ha, er det en ting som er lurt å finne ut av først. Det er nemlig om hudtonen din er kald eller varm! Det vil hjelpe deg med å finne den perfekte fargen, som vil fremheve og komplimentere hudtonen din. For å finne ut om du kler en varm eller kald nyanse, må du først se på huden din sin undertone og øyenfargen din. Hudtonen vises ofte best ved håndleddene og på halsen. Les med og finn ut om du skal gå etter en elegant askeblond eller sofistikert nøttebrun.

Kald

En kald hudtone har undertoner av rosa og blodårer som ser blå ut. Ofte har du øyenfarger som svartbrun, lysegrønn, isblå og blågrå. Hvis du har en kald hudtone, skal du være forsiktig med alt for varme og lyse hårfarger, da det ikke vil få frem ansiktet ditt på den beste måten. Istedenfor vil farger som mørke brun, kull sort, platina blond, is blond, aske blond og aske brun være farger som vil passe veldig godt til deg, og fremheve øynene dine. Det er også alltid en god ide å se på kjendiser som har de samme fargene som deg, og se hvilke hårfarger som de kler. Gwen Stefani rocker f.eks platina blondt perfekt med myke waves, imens Kim K ser fantastisk ut med helt glatt ravnsort hår.

Du kan også bruke smykke-trikset! Tenk over om du ser best ut i sølv eller gull smykker. ikke hva du best liker, men hva som får huden til å stråle og skinne litt ekstra! Typisk vil kvinner med kalde undertoner se bedre ut med sølv og platinsmykker, imens gull og rosagull får det beste frem i en hud med varme undertoner.

Varm

En varm hudtone har undertoner av fersken, gul og grønlige blodårer. Varme øyne er farger som hasselnøtt brun, brun grønn og havblå. Selv om du har en varm hudtone, kan du også ha en kald øyenfarge. Her vil en varm hårfarge passe deg best. Farger som rød brun, sjokolade brun, honning blond, karamell brun og blond i en champagne farget nyanse, vil fremheve huden din. Celebs som Jennifer Lopez, Rosie Huntington-Whiteley og Jennifer Aniston, har alle en varm hudtone.

Tenk også over hvilke nøytrale nyanser som kler deg best. Ser huden, øynene og ansiktet ditt best ut i helt svarte og hvite nyanser, eller kler off-white og beige nyanser deg bedre? Førstnevnte betyr at du høyst sannsynlig har en kald undertone og sistnevnte en varm undertone.

Er du fortsatt i tvil om hudtonen din er kald eller varm, så kan du få hjelp av frisøren din. Så kan dere sammen finne den perfekte hårfargen til deg!

 

 

2 Kommentarer
  • […] før vært inne på hvordan du finner den riktige hårfargen til hudtonen din, som du kan lese om her. Men hva med oss som har en nøytral hudtone? Det er her nude hair kommer inn i bildet. Det er […]

  • […] til å avgjøre hvilke nyanser av farver som vil kle deg. F.eks. er det en god idé å finne ut hvilken hudtone du har, så du kan finne den hårfargen som er best til. Du kan også velge å finne din perfekte hårfarge ut fra fargen på øynene dine. Hårfargen din […]

Skriv en kommentar