Sånn får du lekkert strandhår

Sånn får du lekkert strandhår

lekkert strandhår, beach hår, ghd hår

Utover fletter er «beach hair» en annen stor trend til sommeren.  Se for deg naturlig bølgete hår, gjerne tilfeldige og naturlige krøller, med masse tekstur og volum. I tillegg til at det ser flott ut, er det super enkelt å få til!

Det første du gjør er å gre godt igjennom håret ditt med Paddle brush og spraye det med heat protect spray. Deretter sprayer du root lift spray i hårrøttene for å få volum og så ta Aura hårføneren og føn håret tørt i røttene der du har sprayet med root lift. For å få de tilfeldige og naturlige krøllene er det lurt å bruke en stor krølltang, som f.eks soft curl tong. Del håret opp i seksjoner før du begynner å krølle.

Du kan også bruke to forskjellige krølltenger, for å oppnå den «tilfeldige» look ved å få forskjellig størrelse på krøllene. Da er Classic wave wand god å bruke sammen med soft curl tong. Når alt håret er krøllet kan du gre håret igjennom med fingrene dine for å skille krøllene så du får mer bustete og tilfeldige krøller med en undone effekt. For å skape mer volum, vend gjerne hodet opp ned og bruk hendene til å massere håret litt og kast håret bakover igjen. Avslutt med final fix hairspray som du sprayer lett over håret så det gir et bedre hold.

På sommeren er denne looken super hot, spesielt med en gyllen og solbrun hud. Passer godt både til en sommerfest og når du skal på stranden. Er dette en look du vil prøve? 🙂

Husk også å delta i våres store reisekonkurranse, om et gavekort på 15.000,- !

TRYKK HER FOR Å KOMME VIDERE TIL REISEKONKURRANSEN.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar