Sånn får du krøllene dine til å holde

Sånn får du krøllene dine til å holde

Vi elsker krøller, og spesielt de store og voluminøse er en hit her på beauty kontoret. Det er en type frisyre som aldri går av moten, men det kan være vanskelig å finne helt ut av hvordan man får de flotte krøllene til å holde. Frykt ikke – vi har funnet frem noen tips som vil hjelpe den neste gang du skal lage holdbare krøller!

Bruk de riktige hårproduktene

For holdbare krøller er det et must med noen gode produkter i håret, som gir gir tekstur til håret og gjør så krøllene holder bedre. Start med nyvasket hår, og bruk enten ghds Total Volume Foam i hele håret, for en all over volume, eller Root Lift Spray som kan brukes i tørt hår, og som gir både volum og tekstur. Begge produktene inneholder ghds heat protect system, så håret ditt er godt beskyttet mot varmen fra føneren og krølltangen. Gre deretter igjennom håret, så det er helt fritt for floker, og produktene er fordelt godt rundt i håret.

Jobb produktet inn med føneren

Bruk en hårføner til å jobbe produktet godt inn i håret ditt. Det er et must når du har brukt et av de overnevnte produktene. Håret får både godt med volum og masse tekstur. Det gir en god base for håret ditt, før du går trinnet videre i stylingen.

Krøll i vei

Etter at du har fønet inn produktet, er det tid for å gå i gang med krølltangen. Spray håret med curl hold spray, for å gi ekstra hold til krøllene. Hvis du ønsker de helt store, løse Hollywood bølgene, er ghd curve soft curl tong et godt valg. Hvis du vil ha litt mindre bølger, eller hvis håret ditt ikke holder så godt på krøllene, er vår classic curl tong super god.

Krøll hele håret i mellomstore seksjoner, med din valgte krølltang, og la de kjøle ned. For et enda bedre hold og mere bouncy krøller, kan du pinne opp hver krøll og ta de først ut når håret har fått tid til å kjøle helt ned. Når krøllene har blitt kalde, grer du lett igjennom håret med Paddle Brush for å samle krøllene. Avslutt med en omgang hårspray. For å gi frisyren det lille ekstra, kan du spraye litt final shine spray, så håret ditt ser ekstra sunt og glansfult ut!

 

1Kommentar
  • ghd Norge | Hårmoussens comeback

    12. august 2017 at 6:31 Svar

    […] håret kan du jobbe den inn i håndkletørt hår og deretter føne produktet inn. Ønsker du derimot å krølle håret ditt, og gi enda mere hold til krøllene dine, så kan du bruke den i tørt hår. Når du bruker moussen […]

Skriv en kommentar