Sånn får du håret ditt til å se fyldigere ut

Sånn får du håret ditt til å se fyldigere ut

Du kjenner sikkert selv til problemet, at du aldri får til at håret ditt ser stort og fyldig ut. Mange skandinaviske kvinner har et fint hår, noe som kan ha sine fordeler, men også sine ulemper, som f.eks. at frisyren aldri ser så voluminøs ut, som du kunne tenke deg. Les med her, hvor vi gir deg noen tips til hvordan du får håret ditt til å se fyldig ut hele dagen lang!

Bruk balsam de riktige stedene

Mange vet ikke at balsam ikke skal brukes helt opp til hodebunnen, men kun i lengdene, hvor håret ditt har bruk for den ekstra pleien en balsam gir. Ved å bruke en balsam ved hårrøttene, kan den tynge håret så det ser flatt ut, og så kommer det også fortere til å se fett ut. En annen ting med balsam er at akkurat som med sjampo, finnes de til forskjellige formål. Let etter en balsam som vil hjelpe med å gi volum til lengdene dine. Få evt. hjelp av frisøren din til å finne den helt riktige til håret ditt.

Rundbørster

Vil du ha glatt hår, men er lei av at det fort kommer til å se litt flatt ut? Prøv å legg vekk den gamle rettetangen din, og bruk istedenfor en stor rundbørste, og style håret med hårføneren. Ved å bruke en rundbørste og føner sammen, løfter du hårrøttene, som vil gi håret ditt mye mere volum ved hodebunnen, enn en rettetang vil. Utover å gi deg volum, gir det deg også et kjempe mykt, blankt og glatt hår. Husk fortsatt å bruke varmebeskyttelse!

Klipp etasjer

Etasjer har fått et comeback, og spesielt de lange etasjene som Jennifer Aniston hadde på 90-tallet, har blitt super populære! Det ser ikke bare flott ut og rammer inn ansiktet super fint, men er også veldig praktisk hvis du synes at håret ditt mangler volum. Ta en snakk med frisøren din neste gang du skal klippes, og finn ut sammen, hvordan etasjene dine skal være for å gi deg den ønskede effekt.

Bruk en mousse

De fleste forbinder hårmousse med unaturlig, stivt hår, men det er det ingen grunn til! Det er nemlig kommet mange mousser, som har en lett og deilig konsistens, og som ikke etterlater håret helt stivt. Total Volume Foam er også varmebeskyttende, så du etter bruk kan style håret ditt, uten at det tar skade av varmen. En mousse er en enkel og rask måte å skape god og holdbar volum i håret!

Krøll, krøll, krøll

Vi vet alle sammen at krøller gir volum, og spesielt hvis du krøller helt oppe fra hodebunnen og ned til spissene. Hvis du har en stor begivenhet i sommer, som f.eks. et bryllup, er det aldri feil med klassiske Hollywood waves. De kan lages med både en styler og krølltang, så finn den metoden du best liker, og øv deg på å lage krøllene så de sitter neste gang du skal ha flotte krøller!

Tuper håret

Du tenker kanskje fuglerede, når jeg sier tupering av håret. Bare rolig, det har kommet nye teknikker. Før i tiden brukte mange en alminnelig kam til å tuper håret med. Det er mere skånsomt å bruke en børste med naturhår, som vår Narrow Dressing Brush. Gre håret forsiktig ned mot hårrøttene, og ikke frem og tilbake som en fiolin. Deretter varmer du tuperingen din med styleren din. På den måten fikserer du volumet. Børst deretter håret ut igjen med børsten, og voilá du har volum!

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar