Sånn bruker du krøllstavene fra ghd Curve

Sånn bruker du krøllstavene fra ghd Curve

Kan du huske dette innlegget, hvor jeg viste deg forskjellen på våres to krøllstaver – creative curl wand & classic wave wand? Her kan du se hvordan de brukes.

Jeg starter i høyre side med classic wave wand, som lager flotte bølger. Før jeg går i gang, sprayer jeg alltid med Curl Hold Spray, som inneholder varmebeskyttelse. Deretter grer jeg håret igjennom, så produktet blir godt fordelt. Jeg deler håret opp i to seksjoner, og starter med underhåret. Her er det ganske enkelt å snurre en tott hår rundt staven. Hold den i 5-8 sekunder og slipp. Det er veldig viktig at du lar krøllen kjøle helt, før du rører ved den. Så er det bare å fortsette i hele håret.

I venstre side, bruker jeg creative curl wand, som lager bouncy krøller. Det er samme teknikk som før. Igjen er det viktig å la alt håret kjøle innen du grer det igjennem. Jeg bruker Oval Brush med naturhår, som fint samler krøllene og avslutter med min egen krøllekrem blanding, nemlig en miks af Straight & Tame Cream og Smooth & Finish Serum.

Det er bare å prøve seg frem og skape din egen look. Du kan prøve med mindre eller større totter, blande krøller og bølger, det er kun fantasien som setter grenser.

Akkurat nå får du 20% rabatt på ALLE våres krølltenger og krøllstaver. Finn alle produktene på våres web shop eller hos utvalgte frisører. Finn salong her.

1Kommentar

Skriv en kommentar