Sånn bruker du ghd Root Lift Spray

Sånn bruker du ghd Root Lift Spray

ghd Root Lift Spray, få volume i håret, hårguide, sånn bruker du ghd Root Lift Spray, rundbørste, ghd air® hairdryer, ghd Ceramic Vented Radial Brush, ghd Natural Bristle Brush

Hvis du gjerne vil forhindre at din frisyre faller sammen, så er det en god idé å preppe håret med en effektiv Root Lift Spray. Den er spesielt god til deg, hvis ditt hår er fint og mangler volum. Våres Root Lift Spray inneholder også varmebeskyttelse, så du har to produkter i ett.

Gi ett løft til din frisyre ved å spraye den i fuktig hår ved røttene. Del gjerne ditt hår opp i seksjoner, så du får produktet fordelt over det hele.

Deretter er det i gang med å fønn håret, gjerne med en rundbørste for å skape enda mere volum. Hvis det skal gå fort, kan du også vende hodet opp ned, spraye ved hårrøttene og så føne det.

Den er god både til litt kortere hår og langt hår. Prøv den en kveld før du skal ut og se forskjellen! tdover at den gir håret fylde, får den også håret til å være mere bouncy, da håret har fått ett løft ved røttene.

Finn produktene her:

 

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar