Sånn bruker du ghd advanced split end therapy

Sånn bruker du ghd advanced split end therapy

 

Som du kunne se ovenfor på Wera’s før og etter bilde, er det en stor forvandling! Det hjelper selvfølgelig at håret er glattet, men etter jeg selv har prøvd det, er jeg også positivt overrasket over ghd advanced split end therapy. Wera kaller selv sitt hår for scandi-fro, fordi det er så krøllete. Og netopp fordi det er krøllete, har hun vanskelig for å få det til å vokse langt, da det fort blir flisete og blir tørt i spissene. Etter å ha brukt produktet føles håret super mykt – og det glatte håret holder mye lengre!

Sånn bruker du ghd advanced split end therapy

Step 1. Vask ditt hår med shampoo og klem det lett med ett håndkle, for å fjerne overflødig vann. Bruk IKKE balsam. Balsam etterlater nemlig en slags hinne rundt håret, som gør at du ikke får det maksimale ut av advanced split end therapy.

Step 2. Rist tuben godt før anvendelse og doser ca. 10 ml. i din hånd. Hvis du har kraftig hår, som Wera så bruk gjerne mere, og til fint hår litt mindre.

Step 3. Påfør cremen i spissene og klem det godt inn. Du kan bruke produktet overalt i håret, hvor du ser skadet hår eller splittet spisser.

Step 4. Bruk gjerne en detangling comb for å sikre en jevn fordeling av produktet

Step 5. Del håret opp i seksjoner og føn det glatt. Bruk gjerne en børste med naturhår.

Step 6. Del håret inn i smale seksjoner og glatt håret med en styler. På den måte forsegles produktet med en holdbarhet på opp til 10 hårvasker.

Finn ghd advanced split end therapy til 399,- her eller hos din lokale frisør. Finn salong her.

1Kommentar

Skriv en kommentar