Rosa Sløyfe med ghd Pink Blush

Rosa Sløyfe med ghd Pink Blush

Vi er gått inn i oktober, som er internasjonal bryskreft awareness måned, eller rosa måned, og her hos ghd vil vi gjerne starte med å si takk! Sammen med alle dere har vi i løpet av de siste årene innsamlet 10.000.000.000 pund til kreftforeninger over hele verden, og støttet den viktige forskningen til brystkreft, som er en av de vanligste kreftformene i Norge.

Derfor har vi i år igjen inngått samarbeid med Rosa Sløyfe aksjonen, og lansert vår Pink Blush Collection, som støtter kampen mot brystkreft. Hver gang du kjøper en styler fra Pink Blush, donerer vi €10 til Kreftforeningen. Hjelp oss med å gjøre dette årets donering enda større – hvis du likevel skal bytte ut din styler, så think pink!

Sett mer farge på hverdagen med vår Pink Blush Paddle Brush, som får selv de mest flokete lokker ut, samtidig som den pynter baderomshyllen med sitt eksklusive design. Skal lokkene ha litt ekstra liv? Ja, så er vår prisvinnende platinum styler din venn, og den kommer her i en nydelig rosafarge, som nesten ikke kan annet enn å gjøre deg glad. Skal du velge kun ett redskap til håret ditt, så la det være denne styleren! Den kan lage både spenstige krøller, skinnende glatt hår eller en elegant bob, samtidig som den gir deg 20% mer glansfullt hår. Har du kort hår og gjerne vil vite hvordan du kan bruke styleren? Så har vi her en trinn for trinn guide til den flotte textured bob:

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar