Rikas sommerplaner og feriehår

Rikas sommerplaner og feriehår

I sommerferien min kjører jeg en tur en Praha, sammen med min mamma, lillebror, tante, onkel, fetter og kusine, så det blir en ordentlig familietur! Vi skal bo på et hotel, med panoramavinduer på værelsene og spa, som virkelig blir kult. Da jeg var liten bodde vi alltid i campingvogn, men de siste årene har vi bodd på hotel, og det her tror jeg er det fineste hotellet jeg kommer til å være på. Vi er der i 5 dager, og på den tiden skal vi rundt og se byen og forskjellige severdigheter, noe jeg gleder meg til, for jeg husker Praha som en kjempe flott by.

Når vi har vært i Praha, kjører min mamma, bror og jeg videre til et annet land og vi har tenkt til å dra til Krakow i Polen, for å oppleve byen som vi har blitt fortalt mange gode ting om. Jeg har også hørt at det skal være veldig billig å shoppe i Polen, så det blir forhåpentlig også litt tid til det :).

Når jeg er på ferie liker jeg best å sette opp håret mitt, spesielt hvis jeg er et varmt sted som Praha, og jeg synes det er så fint når man har en messy bun med en fransk fletning langs siden. Hvis vi skal noe om kvelden har jeg alltid håret løst og igjen kan jeg best like den litt mer messy og tilfeldige look. Jeg kan også finne på å lage litt bølger i håret med styleren min, eller å spraye det med litt saltvannsspray for å få et naturlig fall i håret.

For å passe på håret mitt og unngå at spissene mine tørker helt ut, bruker jeg alltid arganolje, og sørger for å bruke Heat Protect Spray, hvis jeg føner håret mitt eller bruker styleren min. Det finnes ikke noe værre enn å komme hjem fra ferie med helt tørt og ødelagt hår, så jeg sørger alltid for å forsøke å fukte det så mye som mulig.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar