Rikas sommer look – Wanderlust inspirert makeup og super glatt hår

Rikas sommer look – Wanderlust inspirert makeup og super glatt hår

Den nye Wanderlust kolleksjonen er full av flotte farger, og det er også en trend man begynner å se mere og mere rundt i verden, i forhold til både klær, hår og sminke. Derfor har jeg laget denne fine looken, hvor det er masse fokus på øynene, og en fin og glødende hud. Se med her, hvor jeg guider deg igjennom hvordan du selv kan skape looken.

Makeup:

Siden øyenskyggen er i fokus til denne looken, startet jeg med øyesminken, så jeg ikke endte med å ha “fall out” under øynene. Først brukte jeg en primer på øyelokket, siden fargen gjerne skal holde så lenge som mulig, og så fargene virkelig kom frem. Så startet jeg med en flott rød blush fra MAC, som jeg her også har brukt som øyenskygge. Den lag jeg i globallinjen, og blendet den godt ut i kantene. Jeg lag også øyenskyggen på den ytterste delen av øyelokket og sørget for å holde den innerste delen fri, siden det der skal legges en lys skygge. Deretter brukte jeg en lys øyenskygge med litt glitter, på den innerste delen av øyelokket, og tonet den ut mot den ytterste delen av øyelokket, for å få en myk overgang mellom fargene. For å skape litt dybde, brukte jeg en matt mørkebrun farge helt ytterst på øyelokket, og sørget igjen for å blende den godt ut. Under øynene brukte jeg igjen den røde og den mørkebrune fargen. Jeg la en tynn sort eyeliner tett på vippene over øyet, og tok så på et godt lag mascara. For å gi øyesminken litt ekstra, lag jeg beige glitter i øyekroken.

Til basen sørget jeg for å fukte huden godt, og påførte så en primer. Deretter gikk jeg inn med foundation og concealer, for å få en mere jevn hud. Så skygget jeg kinnbenene lett inn med en bronzer, og brukte den samme blushen som jeg brukte til øyesminken, til å gi kinnene litt farge. Til slutt brukte jeg highlighter på kinnbenene, neseryggen, amorbuen og litt under brynet. Brynene fylte jeg inn med en brynblyant fra Eylure. Til leppene brukte jeg en ganske nøytral farge fra Mac i fargen Half ’n half, for å holde leppene friske og naturlige.

Hår:

Til denne looken valgte jeg å gå etter helt glatt og glansfult hår. For å oppnå dette, delte jeg håret opp i seksjoner og sprayet med Straight & Smooth Spray, som sørget for å legge ned de fleste babyhårene. Deretter brukte jeg selvfølgelig Ruby Sunset styleren fra Wanderlust kolleksjonen, som matchet øyenskyggen min, til å rette hele håret. For å gi håret litt ekstra glans, sprayet jeg Final Shine Spray på en platebørste, og børstet igjennom håret. Til slutt sprayet jeg litt hårspray på håndflatene, og fikk lagt ned de siste små babyhårene.

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar