Rikas julelook – Glitterøyne og myke bølger

Rikas julelook – Glitterøyne og myke bølger

Nå når det er jul, er det ikke noe finere enn gull, som både er festlig og passer perfekt til høytiden! Jeg har laget en julemakeup, hvor det er lagt fokus på øynene, med flott gullglitter. Når du jobber med glitter, er det en god idé å starte med øyemakeupen, da glitter har en tendens til å drysse en del. Etterpå kan du enkelt fjerne det med makeupfjerner, når du er ferdig med å legge øyenskyggen. På den måten unngår du å ødelegge basen din.

Sånn gjør du:

Start med å legge en lysebrun øyenskygge i globallinjen og deretter legges en mørkere brun ut mot den ytterste kanten av øyet. For virkelig å trekke fokus mod øynene, brukes det en sort øyenskygge helt ytterst på øyelokket. Sørg for å blende fargene godt ut i kantene. Bruk deretter en gullfarget kremøyenskygge som base på hele øyelokket. Så er det i gang med glitteret! For at glitteret blir sittende hele kvelden, skal man bruke en glitterbase. Jeg bruker en fra Lit Cosmetics, som jeg synes fungerer super godt. Dypp først penselen i glitterbasen og saml deretter opp litt glitter. Dupp det forsiktig på øyelokket. Tegn en eyeliner helt tett på den øverste og nederste vippekant og blend den litt ut for en mykere look, før du avslutter med en god omgang mascara.

Når du er ferdig med øyenskyggen, fjernes det glitteret som har drysset ned på huden, med en bomullspad og litt skintonic. Deretter er det i gang med basen. Med en øyemakeup, foretrekker jeg en mer naturlig, men samtidig «glowing» hud. Jeg har brukt en lett dekkende foundation og litt concealer under øynene. Til kinnene brukes en bronzer og en skinnede highlighter på kinnbenene, amorbuen og ned neseryggen. Bruk en nude leppestift eller lipgloss, til å gjøre looken komplett.

Håret:

Håret preppes med Curl Hold Spray, før du går i gang med å lage fine bølger med Classic Wave Wand. Sprayen inneholder både varmebeskyttelse og gir et bedre hold til krøllene dine. Når du har bølget alt håret med krøllstaven, er det viktig at du lar håret kjøle. Krøllene kan nemlig fortsatt omformes og trekkes ut, mens de er varme. Når de har kjølt ned, bevarer de sin spenstighet og deretter kan du gre de gjennom. Bruk Oval Dressing Brush med naturhår som er med til å samle håret. Tuper det en smule ved røttene med Narrow Dressing Brush, for å gi det mere volum. Avslutt med Final Fix Hårspray, som gir frisyren din hold og så er du juleklar!

1Kommentar

Skriv en kommentar