Rikas beauty guide: Sommerfest makeup og hår

Rikas beauty guide: Sommerfest makeup og hår

Står du og mangler inspirasjon til hvilken makeup du skal ha på, til noen av sommerens fester? Jeg har laget en look med fokus på øyne og flawless hud, som vil passe super fint til en kveld på byen med venninnene eller andre festlige begivenheter. Les med her, hvor jeg guider deg igjennom hvordan du selv kan lage looken.

Makeup

Jeg startet med å gi godt med fukt til huden, som er viktig for at sminken legger seg fint. Deretter brukte jeg en primer i t-zonen og la foundation min og brukte litt concealer under øynene, for å lysne opp området. Deretter satt jeg concealeren min med et løst pudder. Kinnbenene skygget jeg inn med en bronzer og la en fin rosa blush på kinnene. For å gi huden en flott glød, brukte jeg en highlighter på kinnbenene, neseryggen, og amorbuen. Brynene mine fylte jeg inn med en brynblyant.

Nå til øynene! Jeg startet med å bruke bronzer i globallinjen, og gikk deretter i gang med mitt fine palette fra Dior. Jeg brukte den mørkegrå fargen i globallinjen, og sørget for å blende den godt ut, så det ikke var noen harde kanter. Deretter tok jeg den lysere grå fargen, og la den på den ytterste delen av øyelokket, og tonet den opp mot globallinjen. For å gi looken litt ekstra, brukte jeg en lys øyenskygge med glitter fra samme palette på den innerste delen av øyelokket. Under øyet brukte jeg den mørkegrå fargen, og la litt av glitterøyenskyggen nærmest øyekroken. I øyekroken brukte jeg den lyseste fargen, for å åpne opp øyet litt. Avslutt med et godt lag mascara! Til leppene brukte jeg en nude leppestift fra mac, med litt gloss over for å holde looken frisk og glowy.

Hår

Håret preppet jeg med Root lift spray, som jeg jobbet inn i håret med hårføneren. Jeg delte opp håret i seksjoner og sprayet med Curl Hold Spray. Så laget jeg litt bevegelse i håret med Platinum styleren, for å få et naturlig fall. Etter at håret hadde kjølt ned, børstet jeg krøllene litt ut med en platebørste. Deretter ble hårrøttene tupert med Narrow Dressing Brush for å gi volum, og gredd tilbake, så det fikk en super fin og glam look, som passer perfekt til sminken! Avslutt med hårspray, for at frisyren holder hele kvelden. 🙂

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar