Rikas beautyguide: Myke bølger & unicorn highlighter

Rikas beautyguide: Myke bølger & unicorn highlighter

Her på beautykontoret elsker vi alt som skinner, og det gjaldt selvfølgelig også det nye Aurora glow kit fra Anastasia Beverly Hills. Til denne looken har jeg valgt å lage en superglødende hud med nettopp dette palettet, som ga en unicorn inspirert look, med sine flotte farger, som bl.a. lilla! For ikke å trekke oppmerksomheten fra highlighteren, har jeg holdt øyesminken i en lys tone og leppene i en litt mørkere nude farge.

Makeup:

Først startet jeg med å legge foundation og concealer. Da jeg hadde en flott og jevn base, gikk jeg videre til brynene mine, som jeg fylte inn med en brow wiz fra Anastasia Beverly Hills. Til øynene startet jeg med å legge en mørkebrun øyenskygge fra modern renaissance palettet, som jeg blendet godt ut i globallinjen. Deretter gikk jeg i gang med det flotte highlighter-palettet, som jeg også brukte som øyenskygge til denne looken. Jeg brukte den lilla fargen fra palettet, som jeg la på øyelokket og i øyekroken. Den brune fargen fra globallinjen brukte jeg under øyet og langs øverste vippekant, for å markere øynene en smule mer, og så avsluttet jeg med et godt lag mascara. Deretter gikk jeg videre til det morsomme med denne looken, nemlig kinnene. Jeg bruke flere av fargene fra palettet til å gi ansiktet en flott glød. Jeg la bl.a. den lilla highlighteren på kinnbenene, sammen med to andre farger. Deretter la jeg highlighter på neseryggen og på amorbuen. Kinnbenene skygget jeg også inn med en bronzer og lag en diskret blush. Helt til sist tegnet jeg leppene opp med en lip liner og brukte så en kjempe fin lipgloss fra Anastasia, til å sette prikken over i’en.

Hår:

Håret startet jeg med å spraye Heat Protect Spray, og gredde det deretter igjennom med en platebørste for å bli kvitt floker og for å få fordelt produktet jevnt ut i håret. Deretter begynte jeg å krølle håret i små seksjoner med Classic Wave Wand, for å lage myke bølger i håret. Da håret hadde kjølt ned, børstet jeg dem igjennom, og tuperte røttene med Narrow Dressing Brush, for å gi håret mere volum. Til slutt sprayet jeg en omgang Final Fix Hairspray for å gi ekstra hold til håret.

2 Kommentarer
 • Tanya Cornelia Sæbø

  1. september 2017 at 21:17 Svar

  Inspirert

  • Emilie Delance

   Emilie Delance

   7. september 2017 at 17:53 Svar

Skriv en kommentar