Rika om favorittene sine fra ghd’s store salg

Rika om favorittene sine fra ghd’s store salg

rika

Det har en stund være full gang i ghds store januar salg, hvor du kan spare 20% på alle ghd sine elektriske produkter og 30% på utvalgte krølltenger. Står du og mangler en ny styler, hårføner eller kanskje en nytt, flott krølltang, så er det altså nå du skal slå til! Jeg har funnet et par av mine personlige favoritter fra salget, som jeg vil fortelle litt om her.

Classic Wave Wand

For nylig fikk jeg skaffet meg denne krølltangen, men siden jeg prøvde den for første gang, har jeg vært helt hooked! Håret mitt holder litt dårlig på krøller, men Classic Wave Wand har altså fått til å lage noen utrolig holdbare krøller i håret mitt. Jeg bruker den alltid sammen med  Curl Hold Spray, som både inneholder varmebeskyttelse og gir ekstra hold til krøllene, noe som håret mitt har stort brukt for. Utover at krøllstaven lager flotte bølger i håret, er designet også veldig flott og den er super enkel å bruke. Du kan se mitt julebord look her, hvor jeg brukte den til å lage glam bølger. Psst… det er hele 30% rabatt på denne krøllstaven!

White Platinum Styler

Denne har vært blant en av mine absolutt favoritter i litt over et år. Jeg liker at styleren er hvit, jeg synes det ser veldig profesjonelt ut og det er virkelig noe ekstra wow over den! Platinum styleren gir håret opp til 20% mere glans, ved bruk av en ny og innovativ teknologi og kan utover å glatte håret, også brukes til å lage flott fall eller små bølger.

ghd Air

Jeg er super fan av ghd air, som tørker håret på rekordtid og etterlater håret mere glansfult og voluminøst enn andre hårfønere jeg har prøvd. Den har tre forskjellige innstillinger til både varme og styrke, noe som gjør stylingen lettere, fordi den kan innstilles etter ditt behov. Personlig liker jeg godt å føne håret mitt glatt med en rundbørste, fordi det etterlater håret mitt skinnende og glansfult. Det følger med to nebb, så du kan skreddersy din stylingrutine til din hårtype.

Classic Wave Wand, verdi 1749,- nå nedsatt til kun 1399,-

Platinum White Styler, verdi 2199,- nå nedsatt til kun 1759,-

Air Hairdryer, verdi 1349,- nå nedsatt til kun 1079,-

Ingen Kommentarer

Skriv en kommentar